Sari direct la conținut

SuperLiga: FCSB vs Poli Iaşi – Repetiţie pentru „dubla” cu Linz

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB – Poli Iaşi, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 17 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Steaua, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

FCSB, abia eliminată din Champions League, porneşte cu prima şansă la victorie în faţa celor de la Poli Iaşi, echipă care se zbate deja în subsolul clasamentului, într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 6-a din SuperLiga.

FCSB are cinci puncte după patru meciuri (cel cu Botoşani, din deplasare, din etapa 4, a fost amânat), în campionat a înregistrat o victorie, 3-2 cu Farul (a), două rezultate de egalitate, 1-1 cu U Cluj (a) şi 2-2 cu Unirea Urziceni (d), şi o înfrângere, 0-2 cu Oţelul Galaţi (a).

Atenţie, FCSB şi vine după primul succes în campionat şi a primit şapte goluri în cele patru etape disputate până acum!

De asemenea, echipa antrenată de Elias Charalambous a câştigat Supercupa României, după 3-0 cu Corvinul în Ghencea, iar în preliminariile din Liga Campionilor a trecut de Virtus, campioana din San Marino, în primul tur, 7-1 (d) şi 4-0 (a), de Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel, în turul al doilea, 1-1 (a) şi 1-0 (d), fiind eliminată de Sparta Praga, campioana din Cehia, în turul al treilea, 1-1 (d) şi 2-3 (d).

FCSB va continua însă aventura continentală în play-off-ul din Europa League, unde o va întâlni pe Linz, din Austria (22 august turul – în deplasare, 29 august returul – pe teren propriu).

„Ne vom concentra pe campionat şi vom încerca să ducem echipa în grupele din Europa League”, a spus Elias Charalambous.

Poli Iaşi a a cumulat doar patru puncte acumulate după primele cinci etape din SuperLiga, în care a înregistrat o victorie, 1-0 cu Botoşani (a), un rezultat de egalitate, 2-2 cu Dinamo (a), şi trei înfrângeri, 0-1 cu Sepsi (d), 1-2 cu Gloria Buzău (a) şi 0-2 cu Farul (d).

De menţionat că echipa antrenată de franco-portughezul Tony a primit gol în fiecare partidă disputată în această ediţie din SuperLiga, iar după meciul cu va juca pe teren propriu cu Rapid (a pierdut ambele deplasări din acest sezon, fără să marcheze)!

„Vom juca împotriva campioanei, pentru noi este un orgoliu. Cu FCSB vrem să facem cel mai bun meci posibil şi să luăm trei puncte sau măcar un punct”, a declarat Tony.

În partidele disputate sezonul regulat din campionatul trecut, FCSB a câştigat de fiecare dată cu Poli Iaşi, 2-1 pe teren propriu, în tur, şi 3-1 în deplasare, în retur.

Superbet oferă cota 1,53 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCSB – Poli Iaşi.

FCSB vs Poli Iaşi 1
Cotă 1.53

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro