Sari direct la conținut

SuperLiga: U Cluj vs Sepsi – Gazdele, invincibile până acum

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

U Cluj – Sepsi, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat, luni, 19 august, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

U Cluj, fără eşec în acest campionat, şi Sepsi, cu un start ezitant de sezon, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 6-a din SuperLiga.

U Cluj are nouă puncte acumulate după cinci etape, în care a înregistrat două victorii, 3-1 acasă cu Hermannstadt şi 3-2 pe terenul celor de la CFR Cluj, şi trei rezultate de egalitate, toate în deplasare, 1-1 cu FCSB, 0-0 cu UTA şi 0-0 cu Petrolul.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău este, alături de Universitatea Craiova şi de Oţelul Galaţi, una dintre cele trei care nu au pierdut încă în actuala ediţie din SuperLiga, în condiţiile în care „şepcile roşii” au disputat patru dintre cele cinci meciuri în deplasare!

„Sepsi nu arată rău, este o echipă tare, solidă, din punct de vedere fizic. Am văzut jocurile cu Rapid şi Craiova şi e o echipă care vine sus, face pressing într-un 3-4-1-2, e agresivă, nu te lasă să joci. Sigur, are și multe slăbiciuni, ca orice echipă din campionat”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Sepsi are opt puncte strânse în cele cinci runde disputate până acum, în care a bifat două succese, 1-0 la Sf. Gheorghe cu Poli Iaşi şi 2-1 în Crâng cu Gloria Buzău, în chiar primele două partide, după care au urmat două remize, 1-1 acasă cu Dinamo şi 2-2 în deplasare cu Rapid, şi un eşec, 1-2 pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

Echipa antrenată de Bernd Storck vine, astfel, după trei meciuri fără victorie, în care a acumulat doar două puncte, iar în etapa precedentă a înregistrat şi prima înfrângere din acest campionat (covăsnenii au marcat cel puţin un gol în fiecare rundă).

Altfel, Kevin Varga şi Akos Kecskes, excluşi din lot din motive disciplinare pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, au revenit la antrenamente, a anunţat Bernd Storck: „Nu e uşor să găseşti jucători, trebuie să aibă un nivel bun. Jucătorii pedepsiţi au fost pedepsiţi doar pentru acest meci”.

În partidele directe din sezonul regulat al ediţiei trecute din SuperLiga, U Cluj s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi, în tur, scor 1-0, pentru ca, la Sf. Gheorghe, în retur, cele două echipe să termine la egalitate, scor 0-0.

Superbet oferă cota 1,38 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul U Cluj – Sepsi.

U Cluj vs Sepsi 1X
Cotă 1.38

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro