Sari direct la conținut

Conference League: CFR Cluj vs Pafos – Ardelenii, favoriţi în Gruia

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj – Pafos, meci contând pentru prima manşă a play-off-ului din Conference League, este programat, joi, 22 august, de la ora 20:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

CFR Cluj porneşte cu prima şansă la victorie şi la calificare în „dubla” cu Pafos, una dintre cele mai interesante ale play-off-ului din Conference League (manşa a doua este programată, joi, 29 august, de la ora 20:00, pe Stadio Alphamega din Limassol).

CFR Cluj a terminat pe locul 2 în play-off-ul ediţiei precedente din Superliga, campionatul din România, cu 46 de puncte, la trei în urma campioanei FCSB şi cu două peste a treia clasată, Universitatea Craiova.

În actualul campionat, echipa antrenată de Dan Petrescu este pe locul 7 după şase etape, cu două victorii, un rezultat de egalitate, şi două înfrângeri (mai are o restanţă de disputat), iar în cea mai recentă rundă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Unirea Slobozia, scor 3-0.

CFR Cluj a început parcursul din Conference League în turul al doilea preliminar, în care a eliminat-o pe Neman Grodno, vicecampioana din Belarus, 0-0 (a) şi 5-0 (d), iar în turul al treilea preliminar a trecut de Maccabi Petah Tikva, câştigătoarea Cupei Israelului, 1-0 (d) şi 1-0 (a).

Pafos a încheiat pe locul 5 în play-off-ul sezonului precedent din A Categoria (campionatul din Cipru), cu 62 de puncte, la 12 distanţă de campioana Apoel Nicosia, dar a cucerit Cupa Ciprului după 3-0 într-o finală cu Omonia Nicosia.

Echipa antrenată de Juan Carlos Carcedo şi la care este legitimat internaţionalul român de tineret Vlad Dragomir (în ediţia trecută a fost în lot şi Adrian Rus, internaţional român A, adus sub formă de împrumut de la Pisa) nu a început încă actualul sezon intern (campionatul începe pe 31 august).

Pafos a început sezonul continental în Europa League, fiind eliminată în primul tur preliminar de Elfsborg, 0-3 (d) şi 2-5 (a), după care a continuat în Conference League, unde a trecut în turul al doilea preliminar de Zalgiris Vilnius, 1-2 (d) şi 3-0 (a), iar în turul al treilea preliminar a eliminat-o pe CSKA 1948 Sofia, 1-2 (d) şi 4-0 după prelungiri (a).

CFR Cluj şi Pafos nu s-au întâlnit niciodată până acum astfel că „dubla” din play-off-ul Conference League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul CFR Cluj – Pafos.

CFR Cluj – Pafos 1X
Cotă 1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro