Sari direct la conținut

Un fotbalist din Liga a 5-a a murit într-un accident de motocicletă la Bârlad: „Ai fost mereu spiritul echipei”

HotNews.ro
Un fotbalist din Liga a 5-a a murit într-un accident de motocicletă la Bârlad: „Ai fost mereu spiritul echipei”
Alberto Nazare Foto: Voința Perieni

Tânărul în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața joi seară, după ce a intrat cu motocicleta într-un copac. Accidentul s-a produs chiar în fața Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Impactul a fost atât de puternic încât copacul în care tânărul a intrat cu motocicleta a fost rupt. Vineri dimineață, mai multe lumânări ardeau la locul tragediei.

Alberto Nazare a fost până de curând jucător legitimat la echipa din Liga a 5-a C.S. Voința Perieni din județul Vaslui. De altfel, reprezentanții acestei echipe au fost cei care, vineri dimineață, au anunțat decesul fotbalistului.

Recent, Nazare se transferase la o altă echipă din Liga a 5-a, FC Unirea Dodești. Joi, 22 august, tânărul își făcuse debutul la noua echipa la un meci de fotbal amical desfășurat în comuna Banca.

„Ai fost mereu spiritul echipei. Dumnezeu sa te aibă in pază, drum lin către ceruri!”, au transmis pe Facebook reprezentanții echipei de fotbal C.S. Perieni, acolo unde a activat fotbalistul în ultimii ani.

Alberto Nazare era pasionat de fotbal, dar și de motoare. De altfel, ultima fotografie postată pe Facebook este una alături de motocicleta care i-a adus sfârșitul.

INTERVIURILE HotNews.ro