Sari direct la conținut

SuperLiga: Oţelul vs Sepsi – Duel pentru play-off la Galaţi

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Oţelul – Sepsi, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul României, este programat, vineri, 30 august, de la ora 21:00, la Galaţi, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Oţelul, una dintre cele două echipe neînvinse în actualul sezon (alături de U Cluj), şi Sepsi, aflată în cădere liberă după un start fulminant de campionat, se întâlnesc în partida de deschidere a etapei a 8-a din SuperLiga.

Oţelul este pe locul 4, cu 12 puncte acumulate după şase meciuri (mai are o restanţă de disputat, acasă, cu CFR Cluj), în care a înregistrat trei victorii şi trei rezultate de egalitate, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Petrolul, scor 0-0.

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu vine după două remize consecutive în SuperLiga şi a primit un singur gol în ultimele cinci meciuri din campionat (are cea mai bună defensivă a competiţiei, cu doar trei goluri încasate).

„Am reuşit împreună cu echipa să aducem Oţelul înapoi în SuperLiga şi sunt convins că vom putea să ne atingem şi alte obiective ambiţioase. Pentru mine, continuitatea în acest proiect este cheia succesului şi mă bucur să pot continua să dezvolt această echipă”, a declarat Dorinel Munteanu, care şi-a prelungit contractul până în vara anului 2027.

Sepsi ocupă locul 10, cu opt puncte strânse în şapte etape, în care a bifat două succese, două remize şi trei eşecuri, iar în runda trecută a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Unirea Slobozia, scor 0-1.

Echipa antrenată de Bernd Storck vine după o serie de cinci meciuri fără victorie în campionat, respectiv, după o serie de trei înfrângeri consecutive (a câştigat doar partidele din primele două etape).

„Am avut un start bun de sezon, dar după aceea s-a întâmplat ceva. Nu înţeleg de ce nu găsim calea să ne facem jocul. Nu jucăm rapid, suntem puţin blocaţi. Trebuie să continuăm. Nu îmi este teamă că pot să fiu demis. Am o relaţie foarte bună cu jucătorii şi conducerea”, a spus Bernd Storck.

În cele două partide disputate în sezonul regulat al ediţiei trecute de campionat, cele două echipe au remizat în tur, la Sf. Gheorghe, scor 1-1, pentru ca, în retur, la Galaţi, Sepsi să se impună în faţa celor de la Oţelul, scor 3-2.

Superbet oferă cota 1,53 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Oţelul – Sepsi.

Oţelul – Sepsi 1X
Cotă 1,53

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro