Sari direct la conținut

SuperLiga: FCSB vs UTA- Momentul zero pentru campioana României

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB – UTA, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul României, este programat, duminică, 1 septembrie, de la ora 21:30, pe Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

FCSB şi UTA, două echipe aflate în acest moment în subsolul clsamaentului, se întâlnesc într-una dintre cele mai aşteptate partide ale etapei a 8-a din SuperLiga.

FCSB este pe locul 15, cu doar cinci puncte acumulate după şase meciuri (mai are o restanţă de disputat, în deplasare, cu Botoşani), în care a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în runda precedentă a pierdut pe terenul lui Hermannstadt, scor 0-2 (a încasat cel puţin un gol în toate etapele disputate până acum).

Echipa lui Elias Charalambous vine după două eşecuri consecutive în campionat, dar a reuşit în acest interval de timp să se califice în Europa League, după ce a trecut în play-off-ulcompetiţiei de LASK, 1-1 (d) şi 1-0 (a).

„În primul vreau să îi felicit pe jucătorii mei. Am trecut prin momente dificile. Suntem în Europa League după şapte ani ceea ce este foarte important. Această victorie ne va da un impulsşi pentru campionat. Ne vom reveni. Vom trece de momentele grele”, a spus Elias Charalambous.

UTA a acumulat şapte puncte îmceleşapte etape de până acum, în care a bifat un succes, patru remize şi două eşecuri, iar în runda trecută a remizat pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 1-1 (a încasat golul egalizator în minutul 90+5!).

Echipa antrenată de Mircea Rednic s-a impus în acest sezon doar în faţa nou promovatei Unirea Slobozia, scor 1-0, singurul rezultat pozitiv obţinut în deplasare, pe lângă două înfrângeri, 2-4 cu Universitatea Craiova şi 0-1 cu Botoşani.

„Se întâlnesc două echipe, una care a pierdut în minutul 90+5 două puncte şi una care în minutul 90+3 s-a calificat în grupele Europa League. Avem de învăţat. Nu va fi ușor să aleg primul 11. Joci cu campioana, nu va fi uşor. Are un lot cu calitate”, a spus Mircea Rednic.

În campionatul trecut s-au disputat două meciuri directe între cele două echipe, în sezonul regulat, şi fiecare dintre ele s-a impus pe teren propriu, UTA în tur, la Arad, cu 2-1, iar FCSB în retur, la Bucureşti, cu 4-0.

Superbet oferă cota 1,36 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul FCSB – UTA.

FCSB vs UTA PsF1
Cotă 1.36

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro