Sari direct la conținut

SuperLiga: Unirea Slobozia vs Gloria Buzău – Echilibru în duelul echipelor nou promovate

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Unirea Slobozia – Gloria Buzău, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul României, este programat, luni, 2 septembrie, de la ora 19:00, pe Clinceni Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Unirea Slobozia şi Gloria Buzău, cele două echipe care au promovat în această vară, se întâlnesc într-un adevărat derby al suferinţei, ambele având ca obiectiv evitarea retrogradării, într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 8-a din SuperLiga.

Unirea Slobozia are opt puncte după primele şapte etape, în care a înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în runda precedentă s-a impus surprinzător pe terenul lui Sepsi cu 1-0.

La mijlocul săptămânii trecute, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a fost eliminată în play-off-ul din Cupa României, după ce a pierdut în deplasare, scor 0-1 cu Csikszereda, echipă din Liga 2.

Unirea Slobozia nu a câştigat încă pe teren propriu (joacă meciurile de acasă la Clinceni), cele două succese de până acum fiind obţinute în deplasare!

„Obiectivul nostru este acela de a rămâne în prima divizie. Nu va conta pe ce loc vom fi, dacă ne vom atinge obiectivul. Mă pune un pic pe gânduri acest început de sezon echilibrat, cu echipe bune care nu reușesc să câștige. Noi muncim pentru acest obiectiv”, a declarat Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău ocupă ultimul loc în clasament, cu cinci puncte acumulate după şapte meciuri, în care a bifat un succes, două remize şi patru eşecuri, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la U Cluj, scor 0-2.

La rândul ei, echipa antrenată de Andrei Prepeliţă a evoluat la mijlocul săptămânii trecute în play-off-ul din Cupa României, fiind învinsă în deplasare de Afumaţi, echipă din Liga 2, 0-0 după 90 de minute, 1-1 după 120 de minute, 3-5 după executarea loviturilor de departajare.

Gloria Buzău au cea mai slabă apărare din campionat, cu 15 goluri primite în cele şapte etape disputate până acum!

„Trebuie să ţinem capul sus şi să continuăm să muncim. Mergem pe principiile noastre în continuare. Eu zic că o să ne revenim. Campionatul e lung. Dar se vor mai produce schimbări în clasament”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia trecută din Liga 2: în sezonul regulat, Gloria Buzău s-a impus pe terenul celor de la Unirea Slobozia cu 1-0; în play-off, în tur, s-a consemnat o remiză la Slobozia, scor 1-1, iar în retur, la Buzău, gazdele s-au impus încă o dată, cu 3-0.

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Unirea Slobozia – Gloria Buzău.

Unirea Slobozia vs Gloria Buzău 1X
Cotă 1.33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol



INTERVIURILE HotNews.ro