Sari direct la conținut

Cristina Neagu a întrerupt știrile Andreei Esca și a anunțat în direct că se retrage din handbal!

Cristina Neagu a întrerupt știrile Andreei Esca și a anunțat în direct că se retrage din handbal!
Cristina Neagu / Foto: SportPictures via GOLAZO.ro

Cristina Neagu (36 de ani) a anunțat astăzi, la Știrile Pro TV, că se va retrage din handbal la sfârșitul sezonului, anunță site-ul nostru de sport, GOLAZO.ro. Interul stânga al celor de la CSM București se retrăsese de la echipa națională a României la finalul lui 2023.

Cristina Neagu, de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a anunțat că se va retrage definitiv la finalul sezonului.

Cristina Neagu se va retrage la finalul sezonului

Vedeta celor de la CSM București a mers în studioul Pro TV, alături de Andreea Esca, unde a făcut anunțul:

„Am un mesaj important pentru iubitorii handbalului. Am decis ca la finalul acestui sezon să mă retrag din activitate. Nu e o decizie peste noapte, am stat să aleg momentul potrivit. Nu există un singur motiv, sunt mai multe motive, nu vreau să fie o zi tristă din partea fanilor handbalului”, a spus Cristina Neagu.

Urmează întâlniri cu fanii la fiecare meci

Handbalista a explicat apoi cum își dorește să marcheze finalul carierei și să fie alături de suporteri la fiecare meci pe care îl va disputa la ultimul sezon.

„Vreau să fac ceva special, o caravană, gândită de echipa de management, va merge în toate orașele, vom avea un loc special în care am să mă văd cu fanii”, a mai spus ea.

Toate detaliile pe GOLAZO.ro

[Foto articol: Sport Pictures]

INTERVIURILE HotNews.ro