Sari direct la conținut

SuperLiga: Noul fundaș al Universității Craiova și-a făcut autoportretul: „Sunt foarte rapid, îmi place să urc”

HotNews.ro
SuperLiga: Noul fundaș al Universității Craiova și-a făcut autoportretul: „Sunt foarte rapid, îmi place să urc”
Fotbaliștii Universității Craiova Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Fundașul dreapta spaniol Iago Lopez (25 de ani), noul jucător al echipei Universitatea Craiova, a vorbit despre cele mai importante calități ale sale.

Liber de contract după despărțirea de AD Alcorcon, echipă din al treilea eșalon al fotbalului spaniol, Lopez a ajuns în Bănie la dorința antrenorului Constantin Gâlcă.

„Sunt aici pentru că am primit păreri foarte bune despre echipă, am vorbit cu Grego Sierra, mi-a dat o impresie foarte bună despre echipă. Antrenorul m-a ajutat foarte mult în luarea deciziei, pentru că m-a sunat și mi-a spus că mă vrea aici.

Este un club la care voi evolua, cred că acesta a fost principalul lucru care m-a determinat să mă decid să vin aici. Cred că calitățile mele sunt următoarele: sunt un jucător foarte rapid, căruia îi place să urce, dar de asemenea, nu uit de partea defensivă.

Obiectivele mele sunt să continui să evoluez ca fotbalist și cred că am venit într-un loc ideal pentru a continua să cresc, o altă ligă, o altă cultură. Cred că asta mă va face să mă dezvolt mai mult ca jucător și consider că asta este cel mai important lucru”, a spus Iago Lopez pentru UCV TV.

Iago Lopez, despre SuperLiga: „Fiecare meci va fi ca o finală”

Fotbalistul a vorbit și despre echilibrul din SuperLiga, un campionat în care fiecare meci este „ca o finală”.

„Văd o ligă destul de echilibrată în care echipele de top sunt foarte echilibrate, cred că fiecare meci va fi ca o finală. Sper ca echipa să fie cât mai sus posibil la sfârșitul sezonului. Sper ca suporterii să încurajeze echipa, am urmărit meciul din acest weekend și meciurile anterioare de acasă.

Am văzut că suporterii sunt al 12-lea jucător și reprezintă un element foarte important pentru noi”, a încheiat Iago Lopez în interviul pentru pagina oficială a Universității Craiova”, a declarat fundașul spaniol.

De-a lungul carierei, Iago Lopez a jucat numai pentru echipe din Spania: CF Peralada, Girona, Logrones, CS Mirandes și AD Alcorcon.

INTERVIURILE HotNews.ro