Sari direct la conținut

Proiect pilot la ANAF Arad: Contribuabilii vor merge la sediul Fiscului pe bază de programare

HotNews.ro
ANAF - Fisc, Foto: Hotnews / Florin Barbuta
ANAF - Fisc, Foto: Hotnews / Florin Barbuta

Fiscul din Arad va face parte dintr-un proiect pilot prin care accesul contribuabililor la sediul unității să se facă preponderent pe baza unei programări online, conform unui document al instituției.

„În vederea implementării acestui proiect pilot și a evitării cozilor și a timpilor de așteptare necesari în rezolvarea problemelor de natură fiscală este necesar ca prezența fizică a contribuabililor la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad să se facă pe bază de programare online utilizând serviciul disponibil pe pagina www.anaf.ro”, informează Fiscul.

ANAF mai spune că acest serviciu va permite contribuabililor să își aleagă data și ora la care să se prezinte la sediul unității fiscale, iar funcționarii vor putea să se pregătească din timp cu informațiile care au legătură cu problematica selectată la momentul programării.

Documentul reamintește că prin Spațiul Privat Virtual (SPV), contribuabilii au acces non-stop la anumite servicii publice în ceea ce privește obținerea de documente, depunere și efectuarea de plăți sau obținerea de informații care sunt disponibile online.

INTERVIURILE HotNews.ro