Sari direct la conținut

SuperLiga: Remiză cu 6 goluri între FC Botoșani și Gloria Buzău. Aldair a înscris de la jumătatea terenului

HotNews.ro
SuperLiga: Remiză cu 6 goluri între FC Botoșani și Gloria Buzău. Aldair a înscris de la jumătatea terenului
Constantin Budescu. Foto: Cristian Stavri / Alamy / Alamy / Profimedia

FC Botoșani și Gloria Buzău au terminat la egalitate, scor 3-3, în primul meci al etapei cu numărul 10 din SuperLiga.

Prima repriză a partidei a fost dominată de oaspeți, iar Constantin Budescu a fost one-man show pentru Buzău.

FC Botoșani – Gloria Buzău 3-3, în etapa #10 din Liga 1

Experimentatul fotbalist a nimerit bara din corner (‘4) și a deschis scorul (’40): a centrat, dar nimeni nu a mai atins mingea și aceasta a intrat în poartă. A mai avut o ocazie înainte de pauză, când a plecat de la jumătatea terenului, a driblat mai mulți adversari, dar a ratat singur cu portarul.

Repriza secundă a fost mult mai spectaculoasă. Mouaddib (’69) a furat o minge în careul advers și a egalat pentru FC Botoșani cu un șut la colțul scurt.

Gazdele au trecut în avantaj grație reușitei lui Aldair (’74), care l-a surprins pe Lazar cu un șut de la jumătatea terenului.

Oaspeții nu au renunțat la luptă și au egalat: Budescu a centrat din lovitură liberă, iar Matricardi (’80) a deviat în propria poartă.

FC Botoșani a crezut că a dat lovitura decisivă prin Ongenda (‘89), care a marcat cu o execuție fără preluare la colțul lung, însă Ișfan (‘90+1) a egalat din nou cu un șut de la marginea careului.

În urma acestui rezultat, cele două echipe rămân pe ultimele locuri din clasament, cu câte 7 puncte: FC Botoșani se află pe 15 (golaveraj 8-17), iar Gloria Buzău e pe 16 (golaveraj 10-20).

Pentru FC Botoșani urmează meciul cu Dinamo (vineri, 27 septembrie, ora 21:00), iar Gloria Buzău va întâlni pe Farul Constanța (duminică, 29 septembrie, ora 16:00).

INTERVIURILE HotNews.ro