Sari direct la conținut

Premier League: West Ham United vs Chelsea – Derby de tradiţie la Londra

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

West Ham United – Chelsea, meci contând pentru etapa a 5-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 14:30, pe London Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

West Ham United şi Chelsea, două echipe care au ratat startul de sezon, se întâlnesc într-unul dintre cele mai vechi derby-uri ale Londrei, de data aceasta în partida care deschide etapa a 5-a din Premier League.

West Ham United este pe locul 14, cu patru acumulate după patru etape, în care a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, iar în runda precedentă a remizat într-un alt duel londonez, pe terenul celor de la Fulham, scor 1-1 („ciocănarii” au marcat în fiecare partidă din campionat).

În acest interval, echipa antrenată de Julen Lopetegui s-a calificat în turul al treilea din League Cup (Cupa Ligii Angliei), după ce a trecut pe teren propriu de Bournemouth, scor 1-0.

De menţionat că West Ham United a câştigat cele patru puncte în deplasare (2-0 cu Crystal Palace şi 1-1 cu Fulham), în timp ce pe teren propriu a pierdut ambele meciuri din acest sezon, 1-2 cu Aston Villa şi 1-3 cu Manchester City.

Chelsea ocupă locul 8, cu şapte puncte acumulate în primele patru etape, după două succese, o remiză şi un eşec, iar în runda precedentă s-a impus în deplasare, în faţa celor de la Bournemouth, scor 1-0 (cu opt goluri marcate, are al doilea cel mai bun atac din Premier League, după Manchester City – 11).

În acest interval, echipa antrenată de Enzo Maresca s-a calificat în faza principală din Europa League, după ce a trecut de Servete Geneva, 2-0 acasă şi 1-2 în deplasare, în play-off-ul competiţiei.

Atenţie, Chelsea a obţinut şapte puncte în ultimele trei etape (un egal acasă cu Crystal Palace, scor 1-1, şi două succese în deplasare, 6-2 cu Wolverhampton şi 1-0 cu Bournemouth), după ce a început campionatul cu o înfrângere pe teren propriu, 0-2 cu Manchester City.

În partidele directe din stagiunea precedentă din Premier League, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, West Ham United în tur, cu 3-1, iar Chelsea în retur, cu 5-0.

Superbet oferă cota 1,34 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul West Ham United – Chelsea.

West Ham United – Chelsea X2
Cotă 1,34

INTERVIURILE HotNews.ro