Sari direct la conținut

SuperLiga: Farul, victorie cu Sepsi – Alibec a transformat două penalty-uri

HotNews.ro
Gica Hagi, Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin
Gica Hagi, Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Farul Constanța a învins echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, într-un meci disputat în etapa a zecea din SuperLiga.

Farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1, în etapa #10 din SuperLiga

Meciul a început foarte bine pentru Farul: în minutul 10, arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat penalty după ce Niczuly l-a lovit în careu pe Rivaldinho. Alibec a transformat cu un șut puternic, pe centrul porții.

În minutul 30, Farul a rămas în inferioritate numerică după ce Bălașa l-a faultat pe Cosmin Matei și a primit al doilea cartonaș galben.

Trupa lui Gică Hagi a mai dat o lovitură în primele minute din repriza secundă. Grigoryan a obținut un nou penalty, l-a ratat, dar arbitrul a cerut repetarea și Alibec a înscris.

Debutant la Sepsi, El Sawy (‘76) s-a duelat pentru minge cu Alibec, a comis henț din postura de ultima apărător și a primit cartonaș roșu.

Sepsi a încercat să revină pe final, a fost aproape de gol prin șuturile de la distanță încercate de Kallaku (bară) și Ciobotariu, iar Coman a marcat cu o lovitură de cap în prelungiri (‘90+2).

A fost prea târziu, iar Farul a reușit să pună capăt seriei de trei meciuri fără victorie. Constănțenii au acumulat 12 puncte și se află pe locul 8. De cealaltă parte, Sepsi ocupă locul 9, cu 11 puncte.

Au evoluat echipele:

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Bălaşa, Gustavo Marins, Cr. Ganea – Radaslavescu (N. Popescu ’86), Dican (Cercel ’86), Vînă (Ţîru ’57) – Grigoryan (Nedelcu ’57), Alibec, Rivaldinho (Dănuleasa ’35). Antrenor: Gică Hagi

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan (M. Coman ’70) – Oteliţă (El Sawy ’59), Alimi, Mino (Kallaku ’46), Neskovic (Dumitrescu ’46)– Oberlin (Drăghiceanu ’82), Debeljuh, C. Matei. Antrenor: Valentin Suciu.

INTERVIURILE HotNews.ro