Sari direct la conținut

Bjorn de la ABBA s-a recăsătorit

HotNews.ro
Bjorn de la ABBA s-a recăsătorit
Bjorn Ulvaeus alături de soția sa, Christina Sas, FOTO: Steffen Trumpf / DPA / Profimedia

Bjorn Ulvaeus, membru în formaţia ABBA, s-a însurat cu partenera sa de viaţă, Christina Sas, în cadrul unei ceremonii oficiate de prezentatorul TV Sandi Toksvig, relatează luni DPA și BBC, citate de Agerpres.

Cântăreţul suedez, în vârstă de 79 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori, a cunoscut-o pe Sas la Nuremberg, în Germania, în 2021, cu ocazia lansării ultimului album al trupei ABBA, „Voyage”.

„Astăzi, 21 septembrie 2024, Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit cu Christina Sas din Herning, Danemarca”, se arată într-o postare pe pagina sa de Instagram.

„Ei s-au cunoscut la Nuremberg în 2021 cu ocazia lansării ultimului album al trupei Abba, ‘Voyage’, şi au început să iasă împreună în primăvara anului 2022. Nunta a avut loc la Copenhaga în prezenţa prietenilor apropiaţi şi a familiei”, se precizează în anunţ.

„Sandi Toksvig, Anne Linnet şi Kaya Bruel au cântat cu generozitate şi au făcut seara foarte specială”, potrivit textului.

50 de ani de când ABBA a câștigat concursul Eurovision

Reprezentanţi ai lui Ulvaeus au confirmat pentru agenţia de presă PA că ceremonia a fost oficiată de Toksvig, fostă prezentatoare a emisiunii „Great British Bake Off”, în prezent gazda emisiunii BBC „QI“.

Grupul pop suedez ABBA a aniversat anul acesta 50 de ani de la câştigarea concursului Eurovision cu melodia „Waterloo”. Grupul era atunci format din două cupluri – Ulvaeus şi Agnetha Faltskog, şi Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad.

Căsătoriţi în 1971, Ulvaeus şi Faltskog au divorţat în 1980, în timp ce Andersson şi Lyngstad au divorţat în 1981 – cu un an înainte de destrămarea grupului.

Înainte de a o cunoaşte pe Christina Sas, Bjorn Ulvaeus a fost căsătorit cu Lena Kallersjo.

INTERVIURILE HotNews.ro