Sari direct la conținut

SuperLiga: Sepsi vs FCSB – Misiune dificilă pentru campioana României

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi – FCSB, meci contând pentru etapa a 11-a din campionatul României, este programat, duminică, 29 septembrie, de la ora 21:30, pe Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Sepsi, aflată în cădere liberă, şi FCSB, mult mai departe de poziţiile de play-off, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 11-a din SuperLiga.

Sepsi este pe locul 11, cu 11 puncte acumulate după 10 etape, în care a înregistrat trei victorii, două rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri, iar în runda trecută a pierdut pe terenul celor de la Farul, scor 1-2.

În meciurile disputate acasă în acest campionat, echipa antrenată acum de Valentin Suciu, care l-a înlocuit pe Bernd Storck, a bifat două succese, o remiză şi două eşecuri, iar cel mai bun marcator al covăsnenilor este Gabriel Debeljuh, cu trei goluri în SuperLiga.

Atenţie, Sepsi are o victorie şi cinci înfrângeri în precedentele şase etape, iar pe teren propriu s-a impus doar de trei ori în ultimele zece partide din campionat!

FCSB este pe locul 13, cu 10 puncte acumulate din nouă meciuri (mai are o restanţă de jucat, în deplasare, cu Botoşani), după două victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în etapa trecută a remizat pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-1.

În deplasare, echipa antrenată de Elias Charalambous nu a câştigat deloc în acest sezon şi are o remiză şi două eşecuri, iar golgheterii roş-alabaştrilor în SuperLiga sunt Darius Olaru şi Alexandru Băluţă, fiecare cu câte trei reuşite.

În cel mai recent meci oficial, disputat la mijlocul săptămânii trecute, FCSB a trecut cu 4-1 de RFS în prima etapă a fazei principale din Europa League (roş-albaştrii au ajuns la cinci partide oficiale la rând fără eşec). 

De menţionat că FCSB a primit gol în nouă din ultimele zece meciuri disputate în deplasare, iar ultima victorie pe teren străin în SuperLiga a avut loc pe 14 aprilie 2024, scor 1-0 cu CFR Cluj.

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori în ediţia trecută din SuperLiga: FCSB s-a impus de fiecare dată în faţa lui Sepsi în sezonul regulat, 5-2 în tur, în deplasare, şi 1-0, în retur, acasă; în play-off, bucureştenii s-au impus pe teren propriu cu 2-1 pe teren propriu, iar partida din deplasare s-a terminat egal, scor 2-2.

Superbet oferă cota 1,41 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Sepsi – FCSB.

Sepsi vs FCSB X2
Cotă 1.41

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro