Sari direct la conținut

Champions League: Arsenal vs PSG – Derby-ul zilei se joacă la Londra

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Arsenal – PSG, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Campionilor, este programat, marţi, 1 octombrie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Arsenal şi PSG, două echipe neînvinse în acest start de sezon, ambele cu şanse mari la cucerirea trofeului, se întâlnesc în cea mai interesantă partidă din etapa a 2-a a fazei principale din Champions League.

Arsenal are un punct după prima etapă a competiţiei, acumulat după o remiză înregistrată în deplasare, pe terenul celor de la Atalanta, scor 0-0.

În Premier League, echipa lui Mikel Arteta este pe locul 3 după şase etape, cu 14 puncte, obţinute după patru victorii şi două rezultate de egalitate, iar în cel mai recent meci oficial a trecut în campionat, pe teren propriu, de Leicester, cu 4-2.

De semenea, tunarii au debutat săptămâna trecută şi în EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), direct în turul al treilea, în care au trecut pe teren propriu de Bolton, echipă din League One (liga a treia), scor 5-1 (sunt neînvinşi în cele opt partide disputate în acest sezon).

Arsenal le va mai întâlni pe Şahtior Doneţk, Inter, Sporting Lisabona, Monaco, Dinamo Zagreb şi Girona.

PSG are trei puncte după ce a debutat în noua ediţie a competiţiei cu un succes, obţinut pe teren propriu, în faţa celor de la Girona, scor 1-0.

În Ligue 1, echipa lui Luis Enrique este lider după şase etape, cu 16 puncte, acumulate după cinci victorii şi un rezultat de egalitate, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a trecut acasă de Rennes, scor 3-1 (este fără eşec în cele şapte partide jucate în acest sezon).

PSG le va mai întâlni pe PSV Eindhoven, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Salzburg, Manchester City şi Stuttgart.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în faza grupelor din ediţia 2016-2017 din Champions League, când au remizat de fiecare dată, 1-1 în tur, pe terenul lui PSG, şi 2-2 în retur, acasă la Arsenal.

Superbet oferă cota 1,20 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Arsenal – PSG.

Arsenal – PSG 1X
Cotă 1,20

INTERVIURILE HotNews.ro