Sari direct la conținut

Champions League: Aston Villa vs Bayern Munchen – Revedere după finala CCE din 1982

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Aston Villa – Bayern Munchen, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 2 octombrie, de la ora 22:00, pe Villa Park din Birmingham, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 3.

Asston Villa, care a prins în premieră un loc de Champions League, şi Bayern Munchen, o prezenţă obişnuită în fazele superioare ale competiţiei, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide din etapa a 2-a a fazei principale din Liga Campionilor.

Aston Villa are deja trei puncte după ce, în prima etapă a competiţiei, a debutat cu o victorie clară pe terenul celor de la Young Boys Berna, scor 3-0.

În Premier League, echipa antrenată de Unai Emery ocupă locul 5 după şase etape, cu 13 puncte, acumulate după patru victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, iar în cel mai recent meci oficial a remizat, în campionat, în deplasare, scor 2-2 cu Ipswich Town.

De menţionat că Aston Villa vine după o serie de şase meciuri consecutive fără eşec, în toate competiţiile (Premier League, EFL Cup, Champions League)!

Aston Villa mai are de jucat cu Bologna (a), Club Brugge (d), Juventus (a), Leipzig (d), Monaco (d) şi Celtic (a).

Bayern Munchen are trei puncte după prima etapă a fazei principale din Liga Campionilor, venite după o victorie categorică înregistrată pe teren propriu, în faţa celor de la Dinamo Zagreb, scor 9-2.

În Bundesliga, echipa antrenată de Vincent Kompany este pe locul 1 după cinci etape, cu 13 puncte, acumulate după patru succese şi o remiză, iar cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a remizat acasă cu Leverkusen, scor 1-1.

Atenţie, Bayern Munchen are 30 de goluri marcate în primele şapte meciuri în acest sezon, în toate competiţiile (Bundesliga, DFB-Pokal, Champions League).

Bayern Munchen mai are de jucat cu Barcelona (d), Benfica (a), PSG (acasă), Şahtior Doneţk (d), Feyenoord (d) şi Slovan Bratislava (a).

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în finala Cupei Campionilor Europeni din 1982, disputată pe De Kuip din Rotterdam, când Aston Villa a cucerit trofeul după 1-0 cu Bayern Munchen.

Superbet oferă cota 1,24 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Aston Villa – Bayern Munchen.

Aston Villa – Bayern Munchen X2
Cotă 1,24

INTERVIURILE HotNews.ro