Sari direct la conținut

SuperLiga: UTA vs Petrolul – Derby de tradiţie la Arad

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

UTA – Petrolul, meci contând pentru etapa a 12-a din campionatul României, este programat, vineri, 4 octombrie, de la ora 18:00, pe Stadionul Francisc von Neuman din Arad, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

UTA şi Petrolul, două dintre echipele de tradiţie ale României, ambele în formă excelentă,  se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 11-a din SuperLiga.

UTA este pe locul 11, cu 12 puncte acumulate după 11 etape, în care a înregistrat două succese, şase rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în runda precedentă s-a impus surprinzător pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 3-1, rezultat care a pus capăt unei serii de şase meciuri fără victorie (patru remize şi două eşecuri).

Echipa antrenată de Mircea Rednic a înregistrat doar egaluri în meciurile disputate acasă în acest sezon, şase la număr (toate au respectat pronosticul sub 2,5 goluri), iar golgheterii arădenilor sunt Joao Pedro şi Valentin Costache, fiecare cu câte două reuşite în SuperLiga.

Atenţie, UTA este neînvinsă în ultimele patru meciuri directe cu Petrolul de pe teren propriu, perioadă în care a obţinut trei succese şi o remiză!

Petrolul ocupă locul 4, cu 18 puncte după 11 etape, acumulate după patru victorii, şase remize şi un eşec, iar în runda precedentă a câştigat acasă, în faţa celor de la Hermannstadt, scor 4-1 (are o serie de zece meciuri fără înfrângere, în toate competiţiile, nouă în Super Liga şi unul în Cupa României).

În partidele disputate în deplasare în actuala ediţie din SuperLiga, echipa antrenată de Mehmet Topal (în acte, ca „principal” figurează Sanjin Alagic) a bifat două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere, iar cel mai  bun marcator al ploieştenilor în campionat este Mihnea Rădulescu, cu patru goluri.

De menţionat că Petrolul are cinci meciuri la rând fără eşec în deplasare, în toate competiţiile (Super Liga şi Cupa României)!

În ediţia trecută din SuperLiga, cele două echipe s-au confruntat de trei ori: în sezonul regulat au remizat în tur, pe terenul celor de la Petrolul, scor 0-0, iar în retur, UTA s-a impus acasă cu 1-0; în play-out a fost 1-1 pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Superbet oferă cota 1,43 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul UTA – Petrolul.

UTA vs Petrolul 1X
Cotă 1.43

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro