Sari direct la conținut

SuperLiga: FCSB vs Gloria Buzău – Nu mai este loc de surprize

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB – Gloria Buzău, meci contând pentru erapa a 12-a din campionatul României, este programat, duminică, 6 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

FCSB, de neoprit în Europa, şi Gloria Buzău, aflată în zona retrogradabilă, se întâlnesc într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 12-a din SuperLiga.

FCSB este pe locul 10, cu 13 puncte acumulate după 10 partide (mai are o restanţă de disputat, în deplasare, cu Botoşani), în care a înregistrat trei victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Sepsi cu 1-0.

În meciurile disputate acasă în acest sezon, echipa antrenată de Elias Charalambous a bifat două succese, două remize şi două eşecuri, iar golgheterii bucureştenilor sunt Alex Băluţă şi Darius Olaru, fiecare cu câte trei reuşite în SuperLiga.

Atenţie, FCSB are trei victorii la rând, una în SuperLiga şi două în Europa League (inclusiv cea din cel mai recent meci oficial, 1-0 în deplasare cu PAOK), şi a ajuns la şapte partide consecutive fără înfrângere, indiferent de competiţie!

„Vrem să câştigăm cât mai multe meciuri, nu avem timp să sărbătorim, să ne relaxăm. Trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Gloria Buzău, trebuie să-l câştigăm”, a declarat Elias Charalambous.

Gloria Buzău ocupă locul 15, cu 10 puncte acumulate după 11 etape, în care a înregistrat două victorii, patru rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri, iar în runda trecută a câştigat pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 1-0.

În meciurile disputate deplasare în actuala ediţiue din SuperLiga, echipa antrenată de Eugen Neagoe are un succes, două remize şi trei eşecuri, iar cel mai bun marcator al buzoienilor este Constantin Budescu, cu trei goluri în campionat.

„Este un joc dificil, întâlnim campioana României, care a câştigat cele două meciuri din Europa League. Probabil nu vor mai apărea jumătate din cei care au jucat la Salonic, dar ei pot alinia în orice moment două echipe”, a spus Eugen Neagoe.

De menţionat că Eugen Neagoe este neînvins de când a preluat-o pe Gloria Buzău, alături de care are două remize, 0-0 acasă cu Oţelul Galaţi şi 3-3 în deplasare cu la Botoşani, urmate de o victorie, 1-0 pe teren propriu cu Farul Constanţa.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2008-2009 a campionatului, când au remizat în tur, în Capitală, scor 1-1, pentru ca, în retur, FCSB (pe atunci Steaua) să se impună pe terenul celor de la Gloria Buzău cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,37 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCSB – Gloria Buzău.

FCSB – Gloria Buzău 1
Cotă 1,37

INTERVIURILE HotNews.ro