Sari direct la conținut

Nations League: Cehia vs Albania – Echilibru la Praga

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Cehia – Albania, meci contând pentru Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor, este programat, vineri, 11 octombrie, de la ora 21:45, pe Epet Arena din Praga, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4 şi Prima Sport 4.

Cehia (trei puncte) şi Albania (3 puncte) se întâlnesc într-o partidă care se poate dovedi a fi decisivă în stabilirea clasamentului final într-o grupă din care mai fac parte Georgia (şase puncte) şi Ucraina (zero puncte); ambele echipe au participat la Euro 2024, dar nici una dintre ele nu a reuşit să treacă de faua grupelor.

Cehia a început dezastruos competiţia şi, în luna septembrie, a pierdut primul meci în deplasare, scor 1-4 cu Georgia, pentru ca, în doua partidă, să se impună, pe teren propriu, scor 3-2 cu Ucraina.

La Euro 2024, reprezentativa condusă de Ivan Hasek nu a reuşit să se califice în fazele eliminatorii după ce a terminat pe locul 4 în Grupa F, cu un singur punct acumulat, după 1-2 cu Portugalia, 1-1 cu Georgia şi 1-2 cu Turcia.

Atenţie, Cehia are o singură victorie în ultimele cinci partide oficiale, în condiţiile în care în precedenta serie de cinci meciuri a înregistrat tot atâtea victorii (trei în preliminariile CE şi două în amicalele disputate în vară)!

Albania este echipa contrastelor în această ediţie din Nations League: a debutat cu un succes surprinzător în deplasare, cu Ucraina, scor 2-1 (s-a jucat la Praga, în Cehia), după care a pierdut acasă, la fel de neaşteptat, scor 0-1 cu Georgia, ambele partide fiind disputate în luna septembrie.

La Euro 2024, naţionala lui Sylvinho, fostul star brazilian de la Barcelona şi Manchester City, a terminat pe locul 4 în Grupa B, cu un singur punct acumulat, după 1-2 cu Italia, 2-2 cu Croaţia şi 0-1 cu Spania, şi a ratat, astfel, accesul în optimile de finală ale turneului final din Germania.

De menţionmat că Albania a câştigat un singur meci din ultimele şapte oficiale şi a obtinut patru puncte din ultimele două confruntari directe cu Cehia!

Cele două echipe naţionale s-au confruntat ultima oară în preliminariile pentru Euro 2024, când au remizat în tur, în Cehia, scor 1-1, pentru ca, în retur, Albania să se impună pe teren propriu, cu 3-0.

Superbet oferă cota 1,18 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Cehia – Albania.

>
Cehia – Albania 1X
Cotă 1,18

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro