Sari direct la conținut

SuperLiga: FCSB nu-l mai transferă pe Lukas Zima: „Cum să dăm atâția bani?”

HotNews.ro
SuperLiga: FCSB nu-l mai transferă pe Lukas Zima: „Cum să dăm atâția bani?”
Lukas Zima. Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia;

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat vineri că transferul portarului Lukas Zima la campioana României a picat.

Oficialul grupării bucureștene a dezvăluit că Petrolul Ploiești a refuzat oferta de 250.000 de euro pentru fotbalistul ceh.

FCSB nu-l mai transferă pe portarul Lukas Zima de la Petrolul Ploiești

Stoica a explicat că FCSB are nevoie de o rezervă pentru Ștefan Târnovanu și nu este dispusă să ofere o sumă mai mare pentru Zima.

„Da, a fost refuzată oferta noastră, noi am spus clar că asta e ce putem oferi. Cum să dăm 500.000?

În primul rând, ca n-am avut buget pentru portar. În al doilea rând, avem portarul naţionalei, mă rog, al doilea portar. Nouă ne trebuie rezervă, ne trebuie un portar bun, care să-l ţină în priză, care să apere eventual în Cupă.

Chiar le-am zis celor de la Petrolul: «Domnule, sunt mulţi portari liberi, luaţi exemplul lui Siegriest la Rapid». A venit şi a apărat foarte bine, mai sunt Siegrist, important e să-i nimereşti, dar sunt.

Din nefericire nu e niciun român pe care poţi să-l aduci, că vrem români. Şi Lucescu a spus: «Încetaţi cu străinii!». Noi folosim foarte mulţi jucători români, ne încadrăm fără probleme în 5+6 (n.r. regula impusă de FRF)”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Lukas Zima este cotat de Transfermarkt la 850.000 de euro. Portarul ceh a adunat 52 de meciuri în poarta Petrolului (12 în acest sezon).

INTERVIURILE HotNews.ro