Sari direct la conținut

VIDEO Un băiat de nouă ani și-a călcat cu mașina din greșeală tatăl, în timp ce bărbatul îl învăța cum să dea cu spatele

HotNews.ro
VIDEO Un băiat de nouă ani și-a călcat cu mașina din greșeală tatăl, în timp ce bărbatul îl învăța cum să dea cu spatele
Incidentul din Toledo, Ohio. Sursa foto: captură video 13 Action News / Twitter.com

Un băiat în vârstă de nouă ani și-a călcat din greșeală tatăl în timp ce acesta îl învăța cum să conducă, a anunțat poliția americană, potrivit Sky News.

Clejuan Williams, în vârstă de 36 de ani, din Toledo, Ohio, a fost transportat la spital după ce a încercat să-și învețe fiul cum să dea cu spatele, cu mașina, conform polițiștilor.

Copilul s-a urcat pe scaunul șoferului și tatăl său i-ar fi spus să apese pe una dintre pedale, dar băiatul le-a încurcat.

Înregistrarea video difuzată de postul local de știri WTVG suprinde momentul în care mașina începe să meargă cu spatele, în timp ce Williams stătea lângă portiera deschisă.

Vehiculul a prins viteză apoi, iar Williams a fost răsturnat și târât sub mașină. Ulterior, mașina s-a oprit după ce portiera deschisă a lovit un stâlp de pe stradă.

Echipajele de urgență din Toledo l-au transportat apoi pe bărbat la spital. Nu se cunosc momentan detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit unui document depus de polițiști în instanță, Williams era în stare de ebrietate la momentul respectiv și este acuzat de încredințarea ilicită a unui autovehicul, precum și de punerea în pericol a copiilor.

INTERVIURILE HotNews.ro