Sari direct la conținut

SuperLiga: Ofertă importantă pentru Ianis Stoica. Suma cerută de FC Hermannstadt

HotNews.ro
SuperLiga: Ofertă importantă pentru Ianis Stoica. Suma cerută de FC Hermannstadt
Ianis Stoica. Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ianis Stoica (21 de ani), fotbalist legitimat la FC Hermannstadt, este dorit de Real Salt Lake, echipă care evoluează în MLS.

Extrema stânga a dezvăluitrecent că a refuzat în această vară o ofertă de la CSKA Sofia, însă acum ar putea deveni adversar al lui Lionel Messi în campionatul nord-american.

Ianis Stoica, dorit de Real Salt Lake. FC Hermannstadt cere 1,3 milioane de euro

Stoica și-a început cariera la FCSB, echipă care l-a mai împrumutat la Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, Slatina și Universitatea Cluj.

În februarie 2024, fotbalistul a fost transferat gratis de FC Hermannstadt și a impresionat sub comanda lui Marius Măldărășanu: a influențat 10 goluri (7 reușite și 3 pase decisive). În plus, Stoica a reușit 16 driblinguri în acest sezon de SuperLiga (locul 4 la acest capitol).

Evoluțiile bune l-au adus în atenția americanilor de la Real Salt Lake, care ar dori să-l transfere chiar din această iarnă, informează Fanatik.

Sursa citată menționează că gruparea sibiană ar fi dispusă să renunțe la serviciile lui Stoica în schimbul sumei de 1.300.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer.

Real Salt Lake se află pe locul 4 în Conferința de Vest din MLS, cu 56 de puncte adunate în 33 de etape. Cel mai valoros jucător din lot este columbianul Cristian Arango, cotat de Transfermarkt la 7.500.000 de euro.

FC Hermannstadt a acumulat 13 puncte în 12 etape și se află pe locul 13 în SuperLiga. Pentru trupa lui Măldărășanu urmează meciul cu Gloria Buzău (18 octombrie, ora 18:00).

INTERVIURILE HotNews.ro