Sari direct la conținut

Liga Florilor: CSM Bucureşti vs Rapid – Campioana, favorită în derby

HotNews.ro
Liga Florilor: CSM Bucureşti vs Rapid – Campioana, favorită în derby

CSM Bucureşti – Rapid, meci contând pentru etapa a 7-a din Liga Naţională de handbal feminin a României, este programat, miercuri, 16 octombrie, de la ora 17:30, în Sala Polivalentă din Capitală, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

CSM Bucureşti, liderul la zi al campionatului, şi Rapid, una dintre reprezentantele României în EHF Champions League, se întâlnesc în derby-ul etapei a 7-a din Liga Florilor.

CSM Bucureşti, campioana en-titre, ocupă locul 1, cu 18 puncte acumulate după şase victorii din tot atâtea meciuri disputate, iar în etapa precedentă s-a impus în deplasare, scor 35-21 cu Gloria Buzău.

În cel mai recent meci oficial, disputat în week-end-ul trecut, „tigroaicele” antrenate de Helle Thomsen s-au impus în Liga Campionilor pe terenul celor de la Krim Ljubljana, scor 31-29 (a fost a opta victorie consecutivă în toate competiţiile pentru echipa Primăriei Municipiului Bucureşti).

De menţionat că CSM Bucureşti are al treilea cel mai bun atac din campionat, cu 202 goluri marcate în această ediţie din Liga Florilor (o medie de puţin peste 33 de goluri pe meci)!

Rapid, vicecampioana ediţiei precedente de campionat, este pe locul 4, cu 15 puncte acumulate în primele şase etape din Liga Florilor, după cinci succese şi un eşec, iar în runda trecută a câştigat acasă, scor 26-17 cu SCM Craiova.

Echipa antrenată de Carlos Viver a pierdut cea mai recentă partidă oficială, disputată în week-end-ul trecut în EHF Champions League, pe terenul celor de la Odense, scor 24-32 (Rapid, echipa Ministerului Transporturilor, a ajuns deja la şase înfrângeri, în toate competiţiile, în acest sezon).

Atenţie, Rapid are cea mai bună defensivă din campionat, cu 137 de goluri primite (o medie de puţin peste 22 de goluri primite pe meci)!

În ediţia trecută de campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să câştige partida de acasă, CSM Bucureşti în tur, cu 25-21, iar Rapid în retur, cu 30-28 (ultima confruntare directă a avut loc în semifinalele din Cupa României, CSM Bucureşti – Rapid 27-23, la Brăila).

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CSM Bucureşti – Rapid.

CSM Bucureşti – Rapid 1
Cotă 1,22

INTERVIURILE HotNews.ro