Sari direct la conținut

SuperLiga: Zeljko Kopic, vești bune înaintea meciului cu FCSB: „Lot complet la antrenamente”

HotNews.ro
SuperLiga: Zeljko Kopic, vești bune înaintea meciului cu FCSB: „Lot complet la antrenamente”
Zeljko Kopic. FOTO: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dinamo s-a confruntat cu multe probleme de lot în ultima perioadă, însă antrenorul Zeljko Kopic anunță că se va putea baza pe aproape toți jucătorii la derby-ul cu FCSB.

„Câinii” se vor duela cu FCSB duminică, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga. Partida va avea loc pe Arena Națională.

Dinamo, lot complet înainte de derby-ul cu FCSB

Tehnicianul croat a dezvăluit că fotbaliștii accidentați s-au întors la antrenamente, iar unii dintre ei au evoluat deja într-un amical (3-3 cu Metaloglobus).

„A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi, Roșca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei.

După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente, ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri.

Selmani și Hakim au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă. Cîrjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”, a declarat Kopic, potrivit dinamo1948.club.

Kopic: „L-am ales pe Luna pentru experiența sa, calitatea sa și leadership-ul său”

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre Antonio Luna, fotbalist transferat pentru poziția de fundaș stânga.

„Când Amzar a plecat la Al Nasr în Emirate, am rămas doar cu Raul Opruț pe acea poziție, așa că era clar că aveam nevoie de o altă opțiune. Nu este ușor să găsești un jucător în acest moment al sezonului, deoarece majoritatea jucătorilor fără club și-au terminat sezonul în mai.

După ce am analizat mai multe opțiuni, l-am ales pe Luna pentru experiența sa, calitatea sa și leadership-ul său. A avut un sezon bun în Grecia, unde a fost căpitanul echipei Volos, și cred că este o opțiune foarte bună pentru club”, a mai spus Kopic.

INTERVIURILE HotNews.ro