Sari direct la conținut

EHF Champions League (m): PSG vs Dinamo – Misiune imposibilă pentru campioana României

HotNews.ro
Minge de handbal, Foto: frh.ro
Minge de handbal, Foto: frh.ro

PSG – Dinamo, meci contând pentru etapa a 5-a a Grupei Principale A din Liga Campionilor la handbal masculin, este pogramat, joi, 17 octombrie, de la ora 21:45, în Stade Pierre de Coubertin din Paris, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

PSG, în regres faţă de precedentele sezoane, şi Dinamo, în plină ascensiune, se întâlnesc într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 5-a din EHF Champions League (m).

PSG ocupă locul 5, cu şase puncte acumulate după patru etape, în care a înregistrat trei victorii şi o înfrângere, iar în runda precedentă s-a impus acasă în faţa celor de la Fredericia, scor 38-30.

Echipa antrenată de Raul Gonzalez a pierdut doar două meciuri în acest sezon, cu Veszprem în Liga Campionilor şi cu Nantes în Supercupa Franţei (a marcat cel puţin 38 de goluri în fiecare din ultimele patru partide).

În LNH Division 1, campionatul din Franţa, PSG, campioana en-titre (are 10 titluri consecutive cucerite) este lider cu 10 puncte după cinci etape, cu victorii pe linie.

Dinamo este pe locul 4, tot cu şase puncte acumulate după patru etape, în care a înregistrat, de asemenea, trei succese şi un eşec, iar în runda precedentă a pierdut în deplasare, cu Veszprem, scor 24-36.

Echipa antrenată de David Davis a reuşit trei victorii, cu Wisla Plock, Pelister şi Fredericia, dar, la fel ca PSG, a pierdut fără drept de apel cu Veszprem (este singura înfrângere de până acum din EHF Champions League).

În Liga Zimbrilor, campionatul din România, Dinamo, campioana en-titre (are opt titluri consecutive cucerite) este lider cu 21 puncte după şapte etape, cu şapte victorii (se acordă trei puncte la victorie).

Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în Liga Campionilor, iar PSG s-a impus de fiecare dată în faţa lui Dinamo, ultima dată în ediţia 2022-2023 a competiţiei, cu 36-29 la Bucureşti şi cu 33-26 la Paris.

Superbet oferă cota 1,18 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul PSG – Dinamo.

PSG vs Dinamo 1
Cotă 1.18

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro