Sari direct la conținut

VIDEO Cher a ajuns, în sfârșit, în Rock & Roll Hall of Fame / Gluma făcută de cântăreață: „A fost mai uşor să conving doi bărbaţi să divorţeze”

HotNews.ro
VIDEO Cher a ajuns, în sfârșit, în Rock & Roll Hall of Fame / Gluma făcută de cântăreață: „A fost mai uşor să conving doi bărbaţi să divorţeze”
Cher, aplaudată de Zendaya după ce a fost primită în Rock & Roll Hall of Fame: Chris Pizzello / AP / Profimedia

Cher, Mary J. Blige și Ozzy Osbourne au intrat în Rock & Roll Hall of Fame sâmbătă seară, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Cleveland, Ohio, unde se află Muzeul Rock & Roll Hall of Fame, transmite France Presse.

Kool & the Gang, Dave Matthews Band, Foreigner, A Tribe Called Quest și Peter Frampton au completat „promoția” 2024 a Rock & Roll Hall of Fame, care, de la prima sa ediție din 1986, a fost deschisă și altor genuri precum soul, blues, R&B, folk, country și rap.

Vedeta pop britanico-albaneză Dua Lipa a deschis ceremonia cu un cover al piesei „Believe” a cântărețeie care a fost una din maile vedete ale anilor 1970-1980, iar Cher i s-a alăturat pe scenă pentru a aduce un omagiu acestui melodii hit.

Cher: „A fost mai uşor să conving doi bărbaţi să divorţeze”

„Am schimbat sunetul muzicii pentru totdeauna”, a spus Cher în timpul discursului său, la aproape un an după ce a criticat dur instituția pentru că a snobit-o până atunci.

„A fost mai ușor să divorțezi de doi bărbați decât să intri în Rock & Roll Hall of Fame”, a glumit ea.

Big Mama Thornton, Alexis Korner și John Mayall au primit mențiuni speciale pentru „influența lor muzicală”, în timp ce Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield au primit premii pentru „excelență muzicală”.

Suzanne de Passe, care a fost una dintre primele și cele mai influente femei din industria muzicală în timpul erei Motown, a câștigat premiul pentru non-muzicieni profesioniști.

INTERVIURILE HotNews.ro