Sari direct la conținut

Vedeta americană care se va alătura campaniei candidatei democrate Kamala Harris / În 2016, starul rock a susținut-o public pe Hillary Clinton

HotNews.ro
Vedeta americană care se va alătura campaniei candidatei democrate Kamala Harris / În 2016, starul rock a susținut-o public pe Hillary Clinton
Kamala Harris (Foto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia)

Legenda rock Bruce Springsteen va concerta în Atlanta și Philadelphia zilele următoare pentru a-și exprima susținerea față de candidata democrată la Casa Albă, Kamala Harris. Anterior, el a susținut și campania lui Hillary Clinton în 2016, relatează Reuters. 

Cântărețul va susține un concert și un miting cu fostul președinte Barack Obama la Atlanta și Philadelphia în zilele următoare, ca parte a unei serii de evenimente de chemare a cetățenilor la vot în campania vicepreședintei Kamala Harris. 

În timp ce votul anticipat este în plină desfășurare, campania Harris speră că acest tip de mitinguri vor contribui la stimularea entuziasmului și va ajuta alegătorii să se prezinte la vot în statele care vor decide într-un scrutin extrem de strâns din noiembrie.

Starul rock în vârstă de 75 de ani este așteptat să cânte unele dintre cele mai populare melodii ale sale, precum „Born to Run”, joi, la Atlanta, într-un eveniment de campanie cu Harris și Obama. Evenimentul va marca prima dată când Harris și Obama apar împreună în această campanie.

Luni, Springsteen va apărea la Philadelphia cu Obama, a declarat oficialul de campanie.

În 2016, Springsteen a cântat trei cântece la un miting în fața a 20.000 de oameni în Philadelphia pentru campania prezidențială a democratei Hillary Clinton în ajunul alegerilor. 

În 2008, Springsteen a cântat șapte melodii în fața a zeci de mii de oameni pe Benjamin Franklin Parkway din oraș pentru a încuraja înregistrarea alegătorilor și pentru a se alătura campaniei lui Obama.

În octombrie, Springsteen și-a anunțat sprijinul pentru Harris, spunând că ea și colegul ei Tim Walz au „o viziune asupra acestei țări care îi respectă și îi include pe toată lumea, indiferent de clasă, religie, rasă, punctul tău de vedere politic sau identitate sexuală și vor să ne dezvoltăm economia într-un mod care să beneficieze tuturor”.

Taylor Swift, Pink, Oprah Winfrey, George Clooney și multe alte celebrități și-au anunțat susținerea pentru Harris și Walz. Printre celebritățile care îl susțin pe Trump sunt Hulk Hogan, Kid Rock, Jason Aldean, Russell Brand și Amber Rose.

INTERVIURILE HotNews.ro