Sari direct la conținut

Serie A: Udinese vs Cagliari – Răzvan Marin, pe val!

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Udinese – Cagliari, meci contând pentru etapa a 9-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 25 octombrie, de la ora 19:30, pe Stadio Friuli din Udine, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 3.

Udinese, una dintre surprizele plăcute ale startului de sezon, şi Cagliari, aflată încă în zona periculoasă a clasamentului, se întâlnesc în prima şi una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 9-a din Serie A.

Udinese este pe locul 8, cu 13 puncte, acumulate după patru victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul celor de la Milan, scor 0-1.

În acest interval, echipa antrenată de Kosta Runjaic s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei, după ce a trecut în primul tur de Avellino (Serie C), scor 4-0, şi în al doilea tur de Salernitana (Serie B), scor 3-1, de fiecare dată pe teren propriu.

În meciurile disputate acasă în această stagiune din Serie A, Udinese a bifat patru succese şi un eşec, iar cei mai buni marcatori ai echipei în campionat sunt Florian Thauvin şi Lorenzo Lucca, fiecare cu câte trei goluri.

De menţionat că, după victoria de la Parma, scor 3-2, în urma căreia a ajuns pe primul loc, Udinese a pierdut de trei ori în ultimele patru etape, ce-i drept, cu Roma, Inter şi Milan!

Cagliari ocupă locul 15, cu nouă puncte acumulate după două victorii, trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar în etapa precedentă s-a impus acasă în faţa celor de la Torino, scor 3-2.

La rândul ei, şi echipa antrenată de Davide Nicola s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei, după ce a trecut în primul tur de Carrarese (Serie B), scor 3-1, şi în al doilea tur de Cremonese (Serie B), scor 1-0, ambele partide fiind disputate pe teren propriu.

Cagliari are un succes, o remiză şi un eşec în meciurile disputate în deplasare în actualul sezon, iar golgheterii echipei sunt Răzvan Marin şi Roberto Piccoli, fiecare cu câte două reuşite în Serie A.

Atenţie, Cagliari a obţinut şapte din cele nouă puncte în ultimele trei etape, 3-2 cu Parma (d), 1-1 cu Juventus (d) şi 3-2 cu Torino (a)!

În stagiunea precedentă din Serie A, cele două echipe au terminat de fiecare dată la egalitate în campionat, 0-0 în tur, la Cagliari, şi 1-1 în retur, la Udine; a mai fost un meci, în optimile de finală ale Cupei Italiei, când Cagliari a reuşit să se impună pe terenul lui Udinese, scor 2-1.

Superbet oferă cota 1,32 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Udinese – Cagliari.

Udinese – Cagliari 1X
Cotă 1,32

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro