Sari direct la conținut

SuperLiga: UTA visează la play-off: „E posibil”. Ce spune Mircea Rednic despre portughezul transferat

HotNews.ro
SuperLiga: UTA visează la play-off: „E posibil”. Ce spune Mircea Rednic despre portughezul transferat
Mircea Rednic. FOTO: Lucian Alecu / Alamy / Alamy / Profimedia

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul echipei UTA Arad, a afirmat că obiectivul echipei sale este calificarea în play-off-ul SuperLigii.

UTA a acumulat 15 puncte în 13 etape și se află la patru puncte distanță de Petrolul, formație aflată pe locul 6, ultimul de play-off. Pentru arădeni urmează meciul cu Gloria Buzău.

„Nu ştiu dacă am exagerat dar au fost mai mult de două zile pe situaţia care e, le-am spus: «Ce vă doriţi, chiar nu vreţi să faceţi pasul ăsta? Să faceţi performanţă».

Pentru noi calificarea în play-off ar fi o performanţă în momentul de faţă. E posibil, eu am încredere, mai ales că acum campionatul este echilibrat, nu vezi echipe în afară de U Cluj, care au un joc constant, dar nu ceva spectaculos, restul sunt acolo”, a declarat Mircea Rednic, citat de orangesport.ro.

Mircea Rednic are așteptări mare de la Ze Pedro: „El spune că e fit”

Tehnicianul a vorbit și despre Ze Pedro, fotbalist care și-a început cariera la Porto și care a semnat miercuri cu UTA.

„Lucruri bune avem despre el, Omondi şi Cîmpanu nu sunt constanţi în evoluţii. Va fi trecut pe listă. Are calitate, au fost două cluburi care l-au vrut, cred că Pedro (n.r. Joao Pedro) l-a convins dacă a ajuns aici, a vorbit cu Pedro înainte să vină aici. O să profităm de cele două săptămâni de întrerupere, cam într-o lună… el spune că e fit”, a mai spus Rednic.

UTA Arad – Gloria Buzău va avea loc sâmbătă, de la ora 13:30, pe Stadionul „Francisc Neuman”.

INTERVIURILE HotNews.ro