Sari direct la conținut

SuperLiga: Hermannstadt vs Dinamo – Cine iese din criză?

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Hermannstadt – Dinamo, meci contând pentru etapa a 14-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Sibiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Hermannstadt, ajunsă în zona periculoasă a clasamentului, şi Dinamo, în pierdere de ritm după startul foarte bun de campionat, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 14-a din SuperLiga.

Hermannstadt este pe locul 13, cu 13 puncte, şi vine după două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut în deplasare, scor 0-3 cu Gloria Buzău (al treilea eşec consecutiv, interval în care a încasat 11 goluri).

Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu are trei succese, trei remize şi un eşec în meciurile disputate pe teren propriu în actuala stagiune din SuperLiga, iar cel mai bun marcator al sibienilor în campionat este Alessandro Murgia, cu trei goluri.

Atenţie, Hermannstadt a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie, ultimul succes în SuperLiga datând din 31 august 2024, 6-2 acasă cu Poli Iaşi, dar a pierdut o singură dată pe teren propriu, 0-4 cu Sepsi, pe 6 octombrie 2024!

Dinamo ocupă locul 7, cu 18 puncte, şi merge la Sibiu după o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci partide din SuperLiga, iar în runda precedentă a pierdut, acasă, cu FCSB, scor 0-2 pe Arena Naţională (primul eşec după o serie invincibilă de patru partide).

În meciurile disputate în deplasare în acest sezon, echipa antrenată de Zeljko Kopic nu a reuşit nici măcar un succes, având cinci remize şi două eşecuri, iar golgheterul „câinilor roşii” este Astrit Selmani, cu şase reuşite în SuperLiga.

De menţionat că Dinamo are doar o victorie în ultimele şase etape, 1-0, acasă, cu Unirea Slobozia, pe 13 septembrie 2024, şi că, alături de Farul şi Hermannstadt, este una dintre cele trei echipe care nu au câştigat încă pe teren străin în acest sezon!

În ediţia trecută de campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, Hermannstad în tur, cu 4-0, iar Dinamo în retur, cu 1-0; în play-out, sibienii au câştigat acasă cu 3-0.

Superbet oferă cota 1,52 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Hermannstadt – Dinamo.

Hermannstadt – Dinamo X2
Cotă 1,52

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro