Sari direct la conținut

LaLiga: Real Madrid vs Barcelona – Spectacol total promis de El Clasico

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Real Madrid – Barcelona, meci contând pentru etapa a 11-a din campionatul Spaniei, este programat, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Real Madrid şi Barcelona, care ocupă primele două poziţii în clasament şi vin după victorii uriaşe în Champions League, se întâlnesc în primul El Clasico al sezonului 2024-2025, de data aceata în etapa a 11-a din LaLiga.

Cele două echipe se confruntă pentru a 189-a oară în campionat (Real Madrid are 79 de victorii, Barcelonei are 74, iar 35 de meciuri s-au terminat la egalitate) şi a 257-a oară în istorie, în toate competiţiile (105 victorii pentru Real Madrid, 99 pentru Barcelona, 52 de remize).

Real Madrid este pe locul 2, cu 24 de puncte, şi o aşteaptă pe marea sa rivală după patru victorii şi un rezultat de egalitate înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 2-1.

În cea mai recentă partidă oficială, disputată în Liga Campionilor, echipa antrenată de Carlo Ancelotti a câştigat, acasă, scor 5-2 cu Borussia Dortmund (după 0-2 la pauză).

Real Madrid are procentaj maxim în meciurile disputate pe teren propriu în actuala stagiune din LaLiga, cu 15 puncte acumulate după cinci succese, iar cel mai bun marcator echipei în campionat este Kylian Mbappe, cu şase goluri.

Atenţie, Real Madrid este, alături de Atletico Madrid, una dintre cele două echipe neînvinse până acum în actuala ediţie din LaLiga!

Barcelona ocupă locul 1, cu 30 de puncte, şi vine după patru victorii şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a câştigat, acasă, cu Sevilla, scor 5-1.

Echipa antrenată de Hansi Flick s-a impus, la rândul ei, în cel mai recent meci oficial, disputat în Champions League, scor 4-1, pe teren propriu, cu Bayern Munchen.

În deplasare, Barcelona a bifat cinci succese şi un eşec, iar golgheterul echipei şi al campionatului este Robert Lewandowski, cu 12 reuşite în LaLiga.

De menţionat că Barcelona are cel mai puternic atac din LaLiga, cu 33 de goluri marcate (a doua în această ierarhie, Real Madrid, a înscris de 21 de ori).

În ediţia trecută de campionat, Real Madrid a câştigat amebele întâlniri cu Barcelona, 2-1 în tur, în deplasare, şi, 3-2 în retur, pe teren propriu (a mai fost o partidă în sezonul precedent, finala Supercupei Spaniei, disputată la Riad, în Arabia Saudită, Real Madrid – Barcelona 4-1).

Superbet oferă cota 1,36 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Real Madrid – Barcelona.

Real Madrid – Barcelona 1X
Cotă 1,36

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro