Sari direct la conținut

SuperLiga: Criticat dur de patron, Malcom Edjouma e dorit de o altă echipă: „Mă pun la coadă pentru el”

HotNews.ro
SuperLiga: Criticat dur de patron, Malcom Edjouma e dorit de o altă echipă: „Mă pun la coadă pentru el”
Malcom Edjouma de la FCSB București și Adil Taoui de la LASK Linz, în timpul play-off-ului UEFA Europa League, pe Oberoesterreich Arena, 22 august 2024, în Linz, Austria. FOTO: Severin Aichbauer / AFP / Profimedia

Malcom Edjouma (28 de ani) a fost criticat de finanțatorul FCSB, Gigi Becali, după înfrângerea cu Glasgow Rangers din Europa League, scor 0-4, însă mijlocașul este dorit de o altă echipă din SuperLiga.

Malcom Edjouma, dorit de Valeriu Iftime la FC Botoșani

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, spune că și-ar dori ca fotbalistul să revină la echipa sa, pentru care a mai evoluat în perioada februarie 2022 – august 2023.

„Domnul Becali se aprinde mereu atunci când pierde FCSB, când echipa nu e grozavă, dar mai greșește și Neuer, nu doar Edjouma. E o mare greșeală să-ți desființezi jucătorii după un meci. Fotbaliștii se simt rău în astfel de situații, sunt convins de asta.

Dacă există această posibilitate, eu pe Malcom l-aș lua oricând de la Becali, dar sunt convins că îl vor mai multe echipe.

Mă pun la coadă pentru el (n.n. râde). El este un jucător mai lent, dar nici alți fotbaliști de la FCSB n-au avut reacție în această partidă cu Rangers, așa cum este și Ștefănescu.

Îmi place Edjouma, uitați că Denis Haruț a plecat de la FCSB și acum joacă meci de meci la Sepsi”, a spus Valeriu Iftime, citat de ProSport.

În august 2023, FCSB a plătit 330.000 de euro pentru a-l transfera pe Edjouma de la FC Botoșani.

INTERVIURILE HotNews.ro