Sari direct la conținut

Noul thriller Netflix pe care îl puteți vedea acum este unul dintre cele mai intense filme ale anului

HotNews.ro
Noul thriller Netflix pe care îl puteți vedea acum este unul dintre cele mai intense filme ale anului
Netflix, FOTO: Daniel Constante / Dreamstime

Filmul a intrat pe platformă vineri, 25 octombrie, și merită să fie adăugat pe lista peliculelor care pot vizionate în acest weekend, apreciază Tom’s Guide.

Conform sursei citate, Netflix este pe val când vine vorba de noi filme thriller. Mai întâi, serviciul de streaming a lansat excelentul „Rebel Ridge” și apoi l-a urmat „Woman of the Hour”.

Acum vine rândul filmului „Don’t Move”, un thriller de supraviețuire foarte intens, cu o durată de 85 de minute, potrivit pentru „o doză rapidă de adrenalină”.

Filmul regizat de Adam Schindler și Brian Netto o are în centrul acțiunii pe o femeie pe nume Iris (Kelsey Asbille) care face o excursie într-o pădure izolată. Dar ea nu este aici pentru o plimbare liniștită prin pădurile luxuriante, ci suferă de depresie după ce și-a pierdut fiul cu câteva luni înainte.

Ea devine ultima țintă a unui criminal în serie (Finn Wittrock), pe care îl întâlnește într-o pădure izolată când acesta pretinde că și el se luptă cu o pierdere majoră, scrie The Guardian.

Dar este o capcană înainte ca el să îi injecteze un medicament care o va paraliza, declanșând o luptă disperată pentru supraviețuire.

„Pentru mine, filmul este o conversație cu ea însăși despre dorința de a trăi”, a declarat Asbille pentru Tudum. „Asta face ca genul să fie perfect pentru acest tip de explorare, suntem capabili să îi arătăm paralizia existențială mai degrabă fizic decât metaforic.”

The Guardian apreciază că pelicula va ține publicul în suspans și părțile bune se văd atunci când cuvintele sunt secundare acțiunii.

„Poate că nu veți fi paralizați de frică, dar cel puțin veți fi împiedicați să treceți la altceva.”

Sursă foto: Dreamstime

INTERVIURILE HotNews.ro