Sari direct la conținut

fanatik.ro: „Ordonanța 13" pentru deputații scandalagii. Insulte, înjurături și amenințări, amnistiate de către Comisia juridică ​

fanatik.ro
George Simion și Alfred Simonis, Foto: Colaj fanatik.ro
George Simion și Alfred Simonis, Foto: Colaj fanatik.ro

​​Membrii Comisiei juridice au decis „să pună batista pe țambal” pe o serie întreagă de incidente disciplinare reclamate de unii deputați împotriva unor colegi de-ai lor, unele lăsate nerezolvate de aproape doi ani. Deputații juriști i-au amnistiat pe deputații zurbagii și au respins în bloc toate sesizările, chiar dacă au fost cazuri în care s-a recurs inclusiv la insulte grosolane sau chiar amenințări. Majoritatea sesizărilor i-a vizat pe cei de la AUR, însă și actualul președinte al Camerei, Alfred Simonis, a fost reclamat pentru abateri de la comportamentul civilizat.

Deși subiectul comportamentului deviant al unor reprezentanți în Parlament ai nației a fost subiect de dezbatere în mai multe rânduri, deputații juriști au decis să se mulțumească cu sancțiunile aplicate până acum, iar restul tulburărilor de comportament să le absolve în bloc, într-o ședință secretă a comisiei care a avut loc pe finalul sesiunii trecute. Bruscări fizice, înjurături de mamă, insulte au fost iertate cu magnanimitate, cu speranța că acestea nu se vor mai repeta.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro