Sari direct la conținut

Peste 100.000 de euro dați de Primăria Voluntari unei firme cu un singur angajat, pentru uniforme și treninguri / Hainele nu au ajuns încă la toți copiii – Buletin de București

HotNews.ro
bani-euro, Foto: Dreamstime
bani-euro, Foto: Dreamstime

Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a achitat, în ultimele trei luni, peste 100.000 de euro unei firme care figurează cu un singur angajat pentru a achiziționa pentru elevii din oraș uniforme și treninguri La două luni după ce anul școlar a început, unii copii nu au primit încă produsele achitate deja de primărie, scriu jurnaliștii de la Buletin de București.

Firma Jolix Shop SRL, cea care a primit contractul prin procedură directă, timp de aproape un an a împărțit același sediu în care s-au produs melodii pentru Costel Biju, Mihăiță Piticu sau chiar Adrian Minune.

Mai mulți părinți au transmis reporterilor Buletin de București că anul acesta nu au primit treningurile și nici uniformele, la mai bine de două luni de la începerea școlii. Banii pentru articolele de anul acesta au ajuns prin două contracte, direct la o firmă din Ilfov, înființată acum doi ani, într-o cameră de la o adresă din comuna Găneasa, care are un singur angajat.

Societatea a avut anul trecut venituri de cinci ori mai mici decât banii primiți într-o singură lună de la bugetul Voluntariului.

Buletin de București a descoperit că firma care a fost plătită să aducă treninguri și uniforme copiilor din Voluntari este conectată la politicieni din comuna Găneasa din Ilfov.

Șefa Direcției de Educație din Voluntari, Mariana Oprea, ar avea o relație de prietenie atât cu fondatoarea Jolix Shop, cât și cu actualul patron al firmei, conform jurnaliștilor de investigație.

Sursa foto: Dreamstime.com

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro