Sari direct la conținut

"Clona" de Snapchat creata de Instagram are acum mai multi utilizatori decat Snapchat

HotNews.ro
"Clona" de Snapchat creata de Instagram are acum mai multi utilizatori decat Snapchat

In august, Facebook lansa optiunea Stories pe Instagram si multi spuneau ca a copiat fara rusine Snapchat. Acum, Instagram Stories are 200 de milioane de useri pe zi, mai mult decat are Snapchat. Facebook a incercat in mai multe moduri sa copieze elemente din Snapchat in ultimii ani, iar cu Instagram Stories pare a fi dat lovitura.

Pe Instagram Stories utilizatorii pot posta slide-show-uri de poze sau filmulete scurte care vor disparea automat dupa 24 de ore. Acum, Facebook spune ca Stories are peste 200 de milioane de utilizatori/zi, cu 50 de milioane mai mult decat in ianuarie. Cum Snapchat a anuntat ca are 161 milioane de utilizatori/zi la final de februarie, inseamna ca Stories a depasit Snapchat la popularitate.

Facebook a pus Stories si pe retea, dar si pe aplicatiile Messenger si WhatsApp.

Desi Instagram Stories a fost lansat doar acum opt luni, serviciul a fost actualizat constant la capitolul stickere si filtre, pentru a fi cat mai atragator.

Criticii au acuzat Facebook ca a copiat fara rusine Snapchat, insa Facebook spunea ca nu este vorba de „clonare”, descriind Stories ca fiind un „format universal” precum actualizarea status-ului.

Sursa: Telegraph

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro