Sari direct la conținut

Faze tari: Doi soti din Franta au cumparat un sac de cartofi de la supermarket. Cand au vazut ce era in el, au vrut sa fuga din casa; A divortat de sotia sa dupa numai doua ore. Ce a putut sa faca femeia; Neobisnuitele toalete pentru barbati starnesc cele mai amuzante reactii. Fetele si maicutele se uita la ei, iar cactusul si ghilotina stau la panda

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Doi soti din Franta au cumparat un sac de cartofi de la supermarket. Cand au vazut ce era in el, au vrut sa fuga din casa. O femeie din Echirolles, o suburbie a orasului francez Grenoble, a trait cea mai mare spaima din viata ei duminica, cand s-a apucat sa curate cartofi pentru masa. Unul dintre cartofi parea insa mai bizar, asa ca femeia l-a izbit de masa si, vazand ca e tare, s-a gandit ca e de fapt o piatra si l-a pus deoparte. Cateva minute mai tarziu, sotul ei a aruncat o privire mai atenta si a ramas uimit cand a realizat ca nu era o piatra, ci o grenada din Primul Razboi Mondial. „Mi-am dat seama ca am putea sari oricand in aer”, a declarat femeia, potrivit Le Figaro, „era sa o luam la fuga”. Cei doi soti au decis in final sa duca grenada in fundul curtii, la distanta de casa, iar apoi au anuntat autoritatile, noteazaStirile ProTv.

A divortat de sotia sa dupa numai doua ore. Ce a putut sa faca femeia. Au fost casatoriti doar doua ore! Nu, nu e o gluma. Un cuplu din Arabia Saudita a divortat dupa ce mireasa incalcat una din regulile stabilite de mire. Barbatul a divortat dupa numai ore ore de casnicie, pentru ca nevasta lui a postat poze de la ceremonia nuntii pe reteaua de socializare Snapchat, desi promisese ca nu o s-o faca, conform Daily Mail. Dupa ce i-a verificat telefonul si a vazut ca sotia sa a postat mai multe fotografii de la nunta, barbatul a intentat divort. „A existat un contract prenuptial intre sora mea si logodnicul ei care stipula faptul ca nu are voie sa foloseasca retelele de socializare precum Snapchat, Instagram si Twitter pentru a posta sau trimite poze de la eveniment”, a declarat fratele femeii, citat deClick.

Neobisnuitele toalete pentru barbati starnesc cele mai amuzante reactii. Fetele si maicutele se uita la ei, iar cactusul si ghilotina stau la panda. Neobisnuitele toalete pentru barbati starnesc cele mai amuzante reactii. Exista locuri unde toaletele reprezinta o alta imagine decat cea pe care o cunosc multi. Toaletele personalizate, conform gusturilor proprietarilor diverselor cluburi, au ajuns vedete in galeria foto care starneste istantaneu rasul. De asemenea, aici se poate constata si ca imaginatia unora chiar n-are limite. Cum altfel sa explici ca pui la toaleta barbatilor o ghilotini sau copaci din plastic? Ce sa mai spui de maicutele care tin loc de pisoare? Sau de femeile care stau in vitrina, fata in fata cu barbatii aflati la nevoie, potrivitEVZ.

O mireasa a cucerit Facebook-ul, la 86 de ani. Cum arata rochia. Millie Taylor-Morrison a reusit sa cucereasca un oras intreg cu aparitia din ziua nuntii. Varsta inaintata nu a impiedicat-o sa aleaga o rochie de mireasa de-a dreptul spectaculoasa. Millie, in varsta de 86 de ani, a decis sa se casatoreasca cu iubitul ei Harold. Cei doi au inceput o relatie, dupa ce sotul femeii a decedat. Dupa ani de zile de locuit impreuna, cei doi au decis sa isi lege destinele si in fata lui Dumnezeu. Fotografiile puse de mireasa pe Facebook au cucerit intregul internet. Foarte multe persoane au felicitat-o pentru tinuta aleasa in ziua cea mare, relateazaStirile ProTv.

Doua fete au mers la „Burlacul” sa cucereasca un barbat, dar s-au indragostit una de alta. Mai multe fete participa in diferite colturi ale lumii la show-ul „Burlacul”, o emisiune menita sa uneasca o femeie si un mascul feroce, dar surprizele nu lipsesc la nicio editie, iar Australia nu face exceptie. Doua foste concurente au lasat, insa, toti fanii emisiunii fara grai atunci cand au anuntat ca s-au indragostit una de alta. Doua blonde sexy, cu par lung, desprinse parca din reviste, au o relatie una cu alta de mai multe luni si nicio retinere in a arata acest lucru lumii intregi. S-au imprietenit la „Burlacul”, dar totul a evoluat intr-o relatie in toata regula, noteaza cei de la Mashable, citati deClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro