Sari direct la conținut

​Caru' cu vedete: Corina Danila, in sanii goi. Imaginea care a incins atmosfera. "N-am apucat sa te vad atat de dezbracata"; Dani Otil, aluzie la Raduleasca: "A fost o pisica vagaboanda"; Oana Zavoranu, cu silicoanele la vedere! Vezi imaginile care i-au incins pe fanii brunetei

HotNews.ro
Vedetele zilei, Foto: Colaj foto
Vedetele zilei, Foto: Colaj foto

Corina Danila, in sanii goi. Imaginea care a incins atmosfera. „N-am apucat sa te vad atat de dezbracata”. Corina Danila, in sanii goi pe contul de socializare. Actrita si-a acoperit bustul generos, cu cateva piersici. Imaginea a fost realizata in urma cu 15 ani, iar vedeta a facut-o publica abia acum. Fanii au ramas masca atunci cand au vazut cat de sexy era fosta partenera de scena a lui Alexandru Papadopol. Corina Danila, in sanii goi pe Facebook. Actrita a fost cuprinsa de nostalgie si a postat o poza de la inceputul anilor 2000, care o infatisa la bustul gol, tinand in brate niste piersici care-i acopereau pieptul, potrivitLibertatea.

Dani Otil, aluzie la Raduleasca: „A fost o pisica vagaboanda”. Matinalii de la „Neaza” si-au facut de cap facand recenzii pentru cateva animatii pe care le-au vizionat in acest an. Dani Otil a ales sa dubleze vocea hamsterului din „Bolt”. „Stii ce este cel mai important la filmul asta? Ca, in varianta dublata (in romana n.r), Dani este vocea hamsterului care are un rol important”, a afirmat Amalia, horoscopista de la „Neatza cu Razvan si Dani”. Replica lui Dani a fost o gluma „nevinovata” la adresa fostei lui iubite: „Hamsterul are un rol important si greu pentru ca e greu sa pui voci pe desen animat, informeazaClick.

Oana Zavoranu, cu silicoanele la vedere! Vezi imaginile care i-au incins pe fanii brunetei. Oana Zavoranu este mandra de modul in care arata si nu se sfieste sa se pozeze in ipostaze provocatoare. Oana Zavoranu si-a obisnuit fanii cu aparitiile ei nonconformiste, dar tot a reusit sa ii surprinda prin ultimele imagini postate pe contul ei de Instagram, care ii dezvaluie suficient de mult sanii siliconati incat sa le incinga imaginatia celor care o urmaresc online. „Esti o zeita!”, „Imi plac sanii tai!”, „Esti superba!”, au fost cateva dintre mesajele primite de Oana Zavoranu, noteazaCancan.

A recunoscut in sfarsit de ce pozeaza doar in lenjerie intima! Adevarul despre imaginile cu Traistariu in chiloti. Mihai Traistariu a socat pe toata lumea cand a inceput sa se afiseze pe internet in poze in care purta numai lenjerie intima. Artistul recunoaste c doar asa mai iese in evident pentru c in ultimii zece ani a lansat peste trei zeci de piese pe care le-a trimis radio-urilor ins niciuna n-a ajuns s fie difuzat. „Ma joc, ma promovez in acelasi timp pentru ca e o varianta in mintea mea de promovare, o strategie de marketing. Negsind nicio solutie, am mers pe varianta asta care este extrem, putin incomoda pentru unii, nu stiu de ce deranjeaza ca, pana la urma, cine nu vrea nu se uita, si vad ca functioneaza, relateazaAntena 3.

Vica are nas nou! Primele fotografii dupa operatia suferita acum o saptamana. „Azi e o zi importanta pentru mine… O sa fac o mare schimbare”, scria Vica Blochina pe Facebook lunea trecuta. Schimbarea despre care vorbea este una de look, intrucat blonda tocmai se internase intr-o clinica privata, pentru o rinoplasie. Vica Blochina si-a anuntat de ceva vreme prietenele ca intentioneaza sa treaca prin modificari estetice capitale si, de aproape un an, isi face curaj sa-si taie nasul. Recent, blonda si-a luat inima in dinti si a programat interventia, iar lunea trecuta s-a operat. Lituanianca s-a plans in repetate randuri ca nasul nu o mai multumeste, preferand unul mai scurt si mai „in vant”, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro