Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Andreea Marin s-a transformat in taranca: "Ma simt ca acasa!"; Dupa ce si-a facut de cap in Marbella cu Vica, Daniela Crudu s-a pozat topless pe plaja; I-a sucit mintile de tot! Tiriac o copleseste pe Laurette cu cadouri scumpe

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Andreea Marin s-a transformat in taranca: „Ma simt ca acasa!” Vedeta TV si-a surprins prietenii virtuali cu fotografii in care apare imbracata in ie si blugi indoiti si pe alocuri rupti, un model care se poarta in aceasta perioada. „Muzeul Satului, unde ma simt ca acasa…”, a scris ea pe o retea de socializare. Desi a primit multe aprecieri, Andreea Marin a avut surpriza sa fie criticata de un barbat, care s-a aratat deranjat de pantalonii etalati de diva. Acesta a indemnat-o sa il ia ca exemplu pe sotul ei, Tuncay, care are o imbracaminte decenta. Cum era de asteptat, raspunsul „Zanei” nu a intarziat. „Ma bucur ca va place imbracamintea sotului meu, inseamna ca sunt un stilist bun, ii pregatesc tinutele in fiecare zi.:) In privinta blugilor mei, gusturile nu se discuta si nici nu merita o asemenea suparare din partea dvs, sunt necazuri adevarate pentru care e explicabil sa ne consumam, nicidecum pentru asemenea motive minore”, a precizat ea, scrieLibertatea.

Dupa ce si-a facut de cap in Marbella cu Vica, Daniela Crudu s-a pozat topless pe plaja si a „scapat” imaginea pe internet! Vica Blochina, una dintre cele mai controversate vedete din showbizul romanesc, a implinit 41 de ani si a petrecut, fara nicio retinere, ca la 20. Fosta amanta de-o viata a lui Victor Piturca a plecat in Marbella cu prietenii apropiati, printre care si Daniela Crudu, apoi s-a distrat mai ceva ca o adolescenta plecata pentru prima data singura. Vica Blochina s-a distrat cu prietenii ei atat pe plaja, cat si noaptea in club. S-au baut multe sticle de sampanie, mese frumoase. Cum a obisnuit, si-a tinut prietenii virtuali la curent cu toate activitatile pe care le-a desfasurat in weekend. Vica si Daniela si-au etalat trupurile fara cusur in costume de baie sexy si s-au bucurat de sampanie, muzica si narghilele, anuntaCancan.

Mihai Albu isi cauta nevasta: „Functionez cel mai bine in cuplu!” Celebrul designer de incaltaminte implineste astazi frumoasa varsta de 54 de ani. Divortat de ani buni de Iulia Albu, cu care are o fetita, Mikaela, Mihai Albu nu exclude varianta de a se recasatori in momentul in care isi va gasi sufletul pereche. 1. Cum iti serbezi ziua de nastere? Sarbatoresc la atelier, bucurandu-ma de prezenta multor prieteni care mi-au facut surpriza sa vina aici si sa imi faca personal cele mai frumoase si mai inedite urari. Mi-am inceput ziua cu o surpriza de zile mari: un tort auriu, cu replica… dulce a unor pantofi creati de mine. Si un colaj cu urarile multor prieteni din showbiz si lumea modei, filmate chiar si din vacante, din toate colturile lumii, informeazaLibertatea.

I-a sucit mintile de tot! Tiriac o copleseste pe Laurette cu cadouri scumpe. Lucrurile inainteaza cu pasi repezi in povestea Laurette Atindehou – Ion Tiriac. Pe 31 iulie faceau plaja impreuna, la Mamaia, pe 3 august Laurette primea o masina Ford Focus ultimul tip, de la Tiriac Auto, iar ieri am surprins-o cu un Jaguar XE, tot de la firma magnatului. Marti (9 august), in viata lui Laurette (32 de ani), Fat-Frumos a venit calare pe un Jaguar alb! Si nu orice model, ci un XE de 50.000 de euro. Tinand cont ca pe placuta de inmatriculare a masinii aparea numele Tiriac Auto si avand in vedere relatia misterioasa dintre cei doi, nu ne ramane decat sa ne gandim ca Fat-Frumos are chipul si banii lui Ion Tiriac (77 de ani), singurul roman prezent in Topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimata la 1,12 miliarde de dolari. Dar sa explicam de-a fir a par, scrieClick.

S-a dezbracat si s-a lasat pozata! Cat de bine arata sotia lui Cove la un an de la nastere! Gabriel Covesanu, zis Cove, este mai mult decat cunoscut publicului consumator de televiziune. Zi de zi acesta apare pe micul ecran si isi face numarul de prezentator TV. Mai putin cunoscute sunt viata lui de dincolo de camerele de luat vederi si femeia cu care imparte viata. Cove a trecut printr-o relatie cu Oana Zavoranu, pe vremea cand aceasta era in cautarea celebritatii, printr-un divort si acum este casatorit din nou, cu Florentina, femeia care, in urma cu fix un an, l-a facut din nou tata. Aflat in pauza de filmari, prezentatorul de la PRO TV si-a luat sotia si au plecat impreuna in vacani, la mare, aparent, ca porumbeii. Evident, pozele de plaja nu aveau cum sa intarzie prea mult, asa ca Gabriel Covesanu a ost tag-uit in prima postare, chiar de sotia lui, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro