Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Aurelian Temisan, surprins sarutandu-se cu alta femeie; Ea este sexy-directoarea de marketing care conduce un Bentley de 250.000 de euro; Salman Khan o face mireasa pe Vantur chiar de ziua lui

HotNews.ro
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

Aurelian Temisan, surprins sarutandu-se cu alta femeie.Arta cere sacrificii, iar Aurelian Temisan, este dispus sa le faca, indiferent daca asta presupune sa” sarute tinere frumoase. Juratul show-ului „Te cunosc de undeva” se pregateste pentru o vara fierbinte dupa ce astazi a lansat alaturi de Ralflo single-ul „Cand nu esti a mea!”, o productie Sprint Music, in regia lui Richard Stan. „Sunt la prima colaborare cu Ralflo si am mers pe mana lui la orchestratie si idei pentru ca are experienta cu si nu numai, asa ca mi-a facut o reala placere sa colaborez cu el pentru single-u”, scrieLibertatea.

Ea este sexy-directoarea de marketing care conduce un Bentley de 250.000 de euro.Cu nici doua zile in urma, Cancan.ro a descoperit o aparitie UAU in oras. O aparitie cum nu s-a mai vazut cam de multa vreme prin Bucuresti. Aparitia super-sexy care ne-a lasat cu gura cascata e plina de gratie si poarta un prenume pe masura: Maya. Desigur, gusturile nu se prea discuta, asta daca aveti alte pareri, cu toate ca nu credem, informeazaCancan.

Salman Khan o face mireasa pe Vantur chiar de ziua lui.Se apropie ziua cea mai mare, dupa o relatie de mai bine de patru ani! Dupa toate evenimentele din ultima vreme, cand Iulia s-a tinut de mana cu mama lui Salman si s-a afisat alaturi de actorul de la Bollywood la nunta de pomina a artistei Preity Zinta, ziaristii indieni dau ca sigura cununia lor civila, potrivitClick.

Catrinel Menghia – Seducatoare la Cannes intr-o rochie de printesa.Catrinel Menghia a participat aseara la Cannes la premiera filmului „La fille inconnue”, iar frumoasa romanca s-a aflat intr-o companie selecta. Alaturi de ea, aseara au mai stralucit la Cannes Eva Herzigova, Laetitia Casta sau Bella Haddid. Catrinel s-a ridicat la inaltimea asteptarilor facandu-si aparitia intr-o rochie din voal cu flori aplicate, care i-a dat un aer extrem de romantic, anuntaViva!.

Ce se intampla cu Bahmuteanca? Ori sufera dupa Prigoana, ori nu mananca nimic! Doar sanii o mai tin sa nu o ia vantul.Adriana Bahmuteanu a slabit atat de mult dupa ce s-a despartit de Silviu Prigoana incat a ajuns de nerecunoscut! Bruneta se mandreste insa cu noua ei silueta si pozeaza foarte indraznet. Tabloidele au scris in ultima perioada ca Adriana ar fi apelat recent la mai multe interventii chirurgicale care au ajutat-o sa ajunga la aceasta silueta, scrieEVZ.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro