Sari direct la conținut

Utile: Slabeste rapid cu aceasta prajitura cu migdale si artar. Iata reteta; Cum combini alimentele ca sa nu te ingrasi; Trei alimente care devin toxice daca le consumi reincalzite

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Slabeste rapid cu aceasta prajitura cu migdale si artar. Iata reteta Am descoperit pentru tine o reteta care nu doar ca nu contine zahar, dar nici gluten, deci are foarte putine calorii. Surpriza si mai placuta este ca este o reteta de… desert. Reteta de mai jos este pentru 16 bucati, iar timpul de preparare este de 20 de minute. Ingrediente pentru baton: O cana de unt de migdale; Un sfert de cana de ulei de cocos; 1 lingurita si jumatate de sirop de artar; 1/8 lingurita de sare de mare. Ingrediente pentru siropul „marmorat” Pentru a obtine un efect marmorat al batonului, trebuie sa prepari acest sirop. Un sfert de cana de fulgi de ciocolata; O lingurita de ulei de cocos, integral pe Unica.

Cum scapi de retentia de apa cu ceai de patrunjel Una dintre cele mai importante virtuti ale patrunjelului este aceea ca poate combate eficient retentia de apa. Si asta pentru ca patrunjelul are proprietati diuretice, ceea ce inseamna ca elimina apa din organism si, totodata, favorizeaza pierderea kilogramelor in plus. Frunzele de patrunjel sunt bogate in vitaminele A si C, iar radacina are proprietati diuretice, drenante si purificatoare. Adesea, radacina se administreaza sub forma de ceai. Patrunjelul este bogat in antioxidanti si flavonoide, care, de asemenea, au proprietati diuretice, informeaza Avantaje.

Cum combini alimentele ca sa nu te ingrasi (1) Carne si broccoli – Femeile au deficiente de fier si pierd foarte multi nutrienti in special in perioada ciclului menstrual. Carnea de vita contine cea mai mare cantitate de fier, iar broccoli contin vitamina c. Vitamina C ajuta fierul sa fie absorbit mult mai bine pentru a creste nivelul de fier din corp. Daca nu iti place broccoli, il poti inlocui cu rosii. (2) Mere si afine – Fructele contin fitochimicale, antioxidanti care reduc riscul de boli de inima si cancer. Cand combini diferite fructe, beneficiile antioxidantilor se multiplica. Asa este cazul si pentru mere si afine, scrie Doctorul Zilei.

Trei alimente care devin toxice daca le consumi reincalzite Telina este o leguma care se consuma atat cruda, cat si preparata. Poate fi adaugata la supe sau ciorbe, dar si in mancare. In astfel de situatii, cel mai bine mancati o singura data din respectivul preparat, pentru ca altfel devine toxica. Telina contine nitrati care pot deveni daunatori organismului nostru atunci cand alimentul este reincalzit. Cel mai indicat este sa consumi ciupercile imediat dupa ce le-ai gatit. Daca vrei sa le consumi si a doua zi nu le mai incalzi. Mai bine mananca-le reci, deoarece acestea contin proteine care s-ar putea modifica la un nou contact cu temperaturile inalte. Iar asta ti-ar putea face rau: poti face indigestii sau enterocolite, anunta Unica.

5 ganduri toxice care iti saboteaza relatia de cuplu Capcana „totul sau nimic” – Atunci cand gandesti in teremeni exclusivi, vei rata sa vezi si alte dovezi venite din partea partenerului tau. Generalizarile au tendinta sa ne intunece gandirea. Daca pentru inceput le folosim ca parte din vocabularul nostru, treptat, ele vor deveni realitati in care ne vom convinge singure sa avem incredere. Oare partenerul tau intotdeauna face ceva gresit sau niciodata nu face ce trebuie? Mai mult, atunci cand facem astfel de afirmatii sunt acuzatoare la adresa lui. Iar acuzatiile, repetate, au un singur rol: acela de a indeparta o persoana de tine. Intreaba-te ce iti doresti, de fapt: sa inchei relatia sau sa o repari?, integral pe Psychologies.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro