Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Pelinel raspunde la intrebarea: "Cati bani a luat sa intre in direct la televiziune?"; Prima zi de cresa pentru Printul George. Imagini adorabile cu micul mostenitor; Razboiul Stelelor Ep 8: Scandalul divelor! Adelina a turbat dupa ce a aflat ca a fost inlocuita cu Mantea

HotNews.ro
Caru' cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu Vedete, Foto: Colaj foto

Pelinel raspunde la intrebarea: „Cati bani a luat sa intre in direct la televiziune?” Valentina Pelinel nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale. Dupa ce a recunoscut ca este insarcinata si a declarat voalat ca tatal copilului este Cristi Borcea, fotomodelul este acuzat din toate partile. Astazi, frumoasa blonda le-a multumit pe Facebook celor care i-au trimis mesaje de incurajare si au ajutat-o sa treaca peste aceasta perioada dificila. Totusi, o fana a acuzat-o pe Facebook ca ar fi luat bani ca sa-si vanda viata televiziunilor: „Fac un leu in plus de pe urma situatiei? Dar tu ce ai facut atunci cand ai iesit pe post doar la Antena 1? Ca doar nu ai fost gratis „in exclusivitate”? Deranjata vizibil, Valentina Pelinel a replicat: „Normal ca am refuzat orice leu, cum am facut si dupa divort. Nu imi vand prietenii si viata personala pe bani niciodata”, scrie Libertatea.

Prima zi de cresa pentru Printul George. Imagini adorabile cu micul mostenitor Printul George al Marii Britanii a inceput cresa, iar Palatul Kensigton a publicat primele fotografii din aceasta zi speciala. In prima dintre fotografiile facute chiar de mama lui, Ducesa de Cambridge, George se uita direct in aparatul foto si zambeste, in timp ce in a doua arata cu degetul spre desenele de pe peretii cladirii. In varsta de 2 ani si jumatate, micul print, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a petrecut 2 ore la Scoala Westacre Montessori, aflata in apropierea resedintei familiei, iar prima zi de cresa a decurs perfect. Kate si William au anuntat in luna decembrie ca George va incepe cresa din luna ianuarie. Ei au ales aceasta gradinita pentru ca se afla aproape de casa lor din Anmer Hall, in Norfolk, iar accesul se face pe un drum privat. Pentru fiecare zi, in care George merge la cresa, ei vor plati 33 de lire, scrie Viva.

Razboiul Stelelor Ep 8: Scandalul divelor! Adelina a turbat dupa ce a aflat ca a fost inlocuita cu Mantea Inlocuirea Adelinei Pestritu cu Andreea Mantea la emisiunea de noapte de la Kanal D a scos la iveala dusmania pe care cele doua si-o poarta de ani buni. CANCAN.ro a aflat cum au ajuns sa se antipatizeze si sa se barfeasca pe la colturi. Timp de cativa ani, Andreea Mantea a fost vedeta emisiunii Wowbizz, pe care a prezentat-o alaturi de Madalin Ionescu. In 2013, vestea ca focoasa bruneta a fost inlocuita cu Adelina Pestritu a luat prin surprindere pe toata lumea. Pe vremea aceea au existat zvonuri conform carora sefii de la Kanal D i-ar fi cautat nod in papura Andreei, doar pentru ca fosta sotie a lui Liviu Varciu devenise preferata lor, anunta Cancan.

Ce a spus Daniela Crudu despre relatia ei cu Borcea! A avut sau nu o treaba cu el? Relatia dintre Borcea, Pelinel si Vidican este dezbatuta de doua zile pe toate posturile. Dan Capatos nu a ratat aseara ocazia sa o sicaneze pe Daniela Crudu cu privire la subiectul Cristi Borcea, cu atat mai mult cu cat si despre bruneta s-a spus ca s-ar fi iubit cu Borcea. „A aparut aseara ca a fost si cu Cruduta. Zi, ma, Cruduto! Tie nu ti-a facut un copil?”, a intrebat-o Capatos pe asistenta sa. Vizibil incurcata, bruneta a raspuns: „Cand eram eu la Neatza cu Razvan si Dani si eram la inceput… Nu l-am vazut in viata mea in realitate si in primele luni a aparut articolul asta. O prostie”, scrie Libertatea.

Dieta de vedeta: ce mananca Gisele Bundchen si Tom Brady Gisele Bundchen si Tom Brady au un bucatar personal, care face cumparaturile pentru ei si le pregateste tot ce doresc. Cei doi au o dieta stricta, de la care nu se abat nici macar in vacante, pentru ca Allen Campbell merge cu ei. Cel care are grija sa manance numai preparate sanatoase a facut public meniul lor si a dat si o lista cu produse pe care cuplul nu le consuma niciodata. Chiar daca Gisele si Tom par doi oameni pe care nu ai vrea sa ii ai invitati la cina, Allen insista ca sunt oameni relaxati. Allen Campbell a dezvaluit ca alimentatia celor doi este extrem de restrictiva si contine 80% vegetale, scrie Unica.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro