Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Adrian Despot, noi dezvaluiri despre infernul din Colectiv: "Acolo era ceva ingrozitor"; Simona Halep, schimbare radicala de look. Vezi cum arata acum; Cruduta si-a facut de cap cu Cezar Ouatu

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Adrian Despot, noi dezvaluiri despre infernul din Colectiv: „Acolo era ceva ingrozitor”. Adrian Despot a rememorat, pentru emisiunea „Romania, te iubesc”, momentele de groaza prin care a trecut in clubul Colectiv, in seara tragediei care a indoliat o tara intreaga. Adrian Despot se poate considera unul dintre cei mai norocosi tineri care au fost in clubul Colectiv in seara in care s-a declantat incendiul in urma caruia au murit 60 de oameni. Artistul a reusit, ca prin minune, sa iasa afara si sa ii ajute si pe altii sa scape din flacarile care ii mistuiau. „In momentul in care am simtit ca presiunea de corpuri de peste mine a inceput sa fie mai mica, am reusit sa-mi scot picioarele, m-am ridicat in picioare si am iesit afara. In momentul in care m-am ridicat in picioare, din spatele meu, din club, nu mai iesea nimeni, nu se mai impingea nimeni. Deci am stat, nu pot sa spun cat am stat in containerul ala, dar am stat ceva. Cand am iesit afara, probabil au fost cateva momente in care am incercat sa-mi revin si am vazut campul de lupta de afara… pentru ca acolo era ceva ingrozitor. Grupul acela de oameni ardea, ardea cu flacara, ardeau oameni, ardeau hainele de pe ei. (…) Este un mare lant de lipsa de responsabilitate, de lipsa de pregatiri, mare lant de erori. Toate umane”, a declarat el, pentru Pro TV, scrieLibertatea.

Cum s-au imbracat divele Americii la American Music Awards. Rochii scurte, mulate sau lungi si cu taieturi indraznete au fost preferatele vedetelor prezente la Gala American Music Awards. Jennifer Lopez a fost prezentatoare evenimentului, iar rochia bleu lunga si foate decupata in zona bustului si a soldurilor cu care a aparut pe covorul rosu a fost doar una dintre cele 10 tinute purtate pe parcursul serii. Gwen Stefani a aratat incredibil de sexy intr-o rochie neagra, trasparenta, care i-a scos picioarele in evidenta, iar Ciara a mizat tot pe negru, purtand o creatie Reem Acra. Taylor Swift a fost marea absenta a serii, dar ea si-a trecut in palmares 3 premii, printre care cel pentru Cantecul anului acordat pentru „Blank Space”. One Direction a obtinut premiul pentru Artistul Anului, in timp ce Adriana Grande si Ed Sheeran au fost considerati cei mai buni artisti pop/rock, anuntaViva.ro.

Simona Halep, schimbare radicala de look. Vezi cum arata acum! Cea mai iubita romanca a renuntat la suvitele blonde in favoarea altei culori a podoabei capilare. Mai exact, sportiva din Constanta a decis sa-si vopsesca parul intr-o nuanta de saten inchis, spre brunet. Dovada stau pozele incarcate recent pe Instagram, Simona aflandu-se intr-o vacanta pana la inceperea anului competitional. Cu toate acestea, campioana nu isi neglijeaza antrenamentele, fiind vazuta foarte des pe terenul de tenis in compania colaboratorilor sai, informeazaLibertatea.

Sofia Veraga si Joe Manganiello s-au casatorit. Actrita in varsta de 43 de ani si Manganiello, de 38 de ani, s-au casatorit la The Breakers Resortd in Palm Beach, iar printre invitatii la eveniment s-au aflat Reese Witherspoon, Julie Bowen, Channing Tatum, Jenna Dewan, Anna Paquin si Arnold Schwarzenegger. Sofia a purtat o rochie Zuhair Murad Couture, accesorizata cu bijuterii Lorraine Schwartz, iar mirele a purtat un tuxedo John Varvatos. Actrita a fost condusa la altar de fiul ei in varsta de 23 ani, Manolo, iar primul dans in calitate de sot si sotie a avut loc pe melodia „The Way You Look Tonight”, a lui Frank Sinatra. Joe si Sofia formeaza un cuplu din iulie 2014 si s-au logodit dupa sase luni, chiar de Craciun, scrieElle.ro.

Cruduta si-a facut de cap cu Cezar Ouatu. Daniela Crudu a acaparat ringul de dans, alaturi de „partenerul” sau, la ziua Marei Banica. Imbracata intr-o rochie foarte sexy si avand tocuri extrem de inalte, Daniela Crudu l-a cucerit cel putin pentru o seara pe Cezar Ouatu, la petrecerea data de Mara Banica. Asistenta lui Capatos si fostul reprezentant al Romaniei la Eurovision au acaparat ringul de dans si au fost cat se poate de apropiati. La aceeasi petrecere, Raluca, sotia lui Pepe, a venit neinsotita, intrucat artistul se afla la Londra. Tot singura si-a facut aparitia si Adriana Bahmuteanu, in timp ce Oana Lis a ajuns la bratul sotului sau, Viorel, iar Adrian Minune s-a aflat printre cei care au intretinut atmosfera, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro