Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Cat de sexy e Antonia cel mai nou videoclip; O vedeta de la noi se marita! A facut chiar ea anuntul; Andreea Marin, fara pic de machiaj. Arata demential

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Cat de sexy e Antonia cel mai nou videoclip. Antonia a lansat, miercuri, single-ul „Dream About My Face”, o piesa de stare, in limba engleza, in care vocea artistei suna sexy si misterioasa. „‘Dream About My Face’ este un fel de comeback dupa o pauza in care am avut concerte, am lucrat in studio si mi-am luat timp sa aleg impreuna cu echipele mele de la Roton si Global Records piesa cea mai potrivita. In piesa este vorba despre o fata indragostita, obsedata de un baiat, care este increzatoare in ea si in puterile ei, stie ca orice ar fi, ei vor ramane impreuna. Va lupta pentru dragostea lui pana il va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata lupta in ring pentru iubirea baiatului de care este indragostita”, a spus Antonia. Piesa a fost compusa si produsa de Marco and Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, au compus single-ul anterior „Chica Loca”, dar si multe dintre piesele INNEI), versurile sunt scrise de Sorana Pacurar, scrieLibertatea.

Cupluri celebre care s-au despartit in 2015. Fara doar si poate, 2015 a fost anul despartirilor. Iata care sunt cuplurile celebre care si-au spus adio in ultimele luni! Charlize Theron (40) si Sean Penn (55). In decembrie 2015 urmau sa sarbatoreasca doi ani de relatie, dar iata ca acest lucru nu s-a mai intamplat. Cei doi actori s-au despartit fara sa faca vreo declaratie publica despre ruptura dintre ei. Emma Stone (27) si Andrew Garfield (32). Cu toate ca erau impreuna de 4 ani si mai toata lumea ii vedea casatoriti, Emma si Andrew s-au despartit in octombrie, declarand ca ruptura dintre ei s-a produs din cauza programului lor incarcat. Megan Fox (29) si Brian Austin Green (42). Dupa o casnicie de 5 ani si 2 copii, frumoasa actrita si sotul ei au pus capat relatiei. Nu se cunosc motivele care au determinat-o pe Megan sa depuna actele de divort, insa ceea ce ni s-a parut foarte deplasat a fost ca fostul ei sot a dat-o in judecata pentru pensie alimentara, anuntaUnica.ro.

O vedeta de la noi se marita! A facut chiar ea anuntul. Andreea Tonciu este in culmea fericii de cand l-a cunoscut pe noul sau iubit, Daniel. Cei doi sunt impreuna de putin timp, dar se simt ca si cum s-ar cunoaste de-o viata. Mai mult, bruneta ar fi insarcnata in cateva saptamani, iar cei doi s-au hotarat sa-si puna pirostriile. Dupa ce a publicat pe o retea de socializare doua fotografii cu ea, goala, in pat, in bratele iubitul ei, dar si altele in care apare in ipostaze tandre cu acesta, Andreea Tonciu, a publicat un mesaj, care arata clar ca urmeaza sa se casatoreasca. „Viitorul meu sot, te iubesc cel mai mult!”, a scris Andreea Tonciu. De altfel, cei doi au planuri mari si se pare ca vor sa o boteze impreuna pe fetita Sanzianei Buruiana. „Andreea Tonciu cu iubitul ei mi-au propus sa fie nasi, pentru ca relatia a evoluat repede”, a spus recent Sanziana, care va avea astfel doua perechi de nasi la botezul micutei ce urmeaza sa vina pe lume, informeazaLibertatea.

Adora, la un pas sa fie mancata de rechini! De doua saptamani, interpreta pieselor Up Now si Sentimente evidente a plecat in Asia, la Singapore, unde a avut parte de o vacanta de vis. A plecat intr-o croaziera in Oceanul Indian si a trecut prin super experiente. Zilele trecute solista a avut parte de o aventura inedita, dupa ce a plecat in Oceanul Indian intr-o croaziera alaturi de o gasca de prieteni foarte buni. Adora a fost surprinsa de conditiile de 5 stele de pe yahtul cu care a fost, insa marea surpriza a fost cand a aflat ca poate sa inoate alaturi de rechini si pisici de mare. Si-a pus chiar imediat la status pe o retea de socializare si un filmulet in care se vede cum inoata printre vietuitoarele marii. „Omg, omg, omg!! In seara asta am inotat cu rechinii si pisicile de mare!! Este o experienta de nedescris.. adrenalina este la maximum!!! Nu se compara cu nici un sport extrem, cu nici o aruncare din avion.. Sa vezi aceste fiinte inotand pe langa tine este coplesitor. Am inghitit apa de vreo doua ori cand m-au atins sau cand erau ff aproape. Asta e frumusetea oceanului Indian.. nu doar sa faci poze sexy pe plaje exotice.. Inca nu imi vine sa cred ca am avut curajul sa fac asta”, a scris ea, scrieBravonet.ro.

Andreea Marin, fara pic de machiaj. Arata demential. Andreea Marin si-a surprins placut amicii virtuali cu o imagine in care apare nemachiata. La cei 40 de ani ai ei, „Zana” pare sa straluceasca mai mult decat oricand, bucurandu-se de un regim de viata sanatos, care a ajutat-o sa slabeasca si sa se simta bine in pielea ei. Andreea Marin are grija sa apara mereu aranjata si machiata la toate aparitiile publice, dar in fotografiile pe care le publica pe retelele de socializare. De curand, insa vedeta s-a pozat fara pic de machiaj, mandra de faptul ca tenul ei arata impecabil, chiar si fara fond de ten. Mai mult, ea nu-si arata varsta, iar admiratorii au avut numai cuvinte de lauda pentru felul faptul ca se mentine tanara, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro