Sari direct la conținut

webPR: De ce OMG? O abordare frontala a teoriilor conspirationiste anti-OMG

Smile Media

Va plac grepurile „Ruby Red”? Dar pastele italienesti? De orezul vietnamez ce spuneti? Ati gustat vreodata pere aurii „Osa”, super-delicioase, din Japonia? Daca sunteti un pasionat al gastronomiei si va mandriti ca sunteti un consumator de „alimente naturale”, mai mult ca sigur, puteti sa cumparati cateva probe din fiecare din specialitatile de mai sus de la magazinul alimentar de produse integrale, din apropiere. Si in felul acesta nu veti fi „infectati” cu alimente care s-ar putea sa fi intrat in contact cu OMG-uri „periculoase”. Stiti dvs., mancarea aia creata in laborator. De oameni in halate albe. Netestate, neetichetate… Adevarate bombe cu ceas, pentru sanatatea noastra… Mancare Frankenstein! Ei bine, in acest caz… ati face bine sa va schimbati meniul, pentru ca cele patru alimente de mai sus, vandute deseori ca produse naturale, au fost create in laborator. De oameni de stiinta. In halate albe, mai mult ca sigur.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro