Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Cum arata fiica lui Dem Radulescu! Are 28 de ani si calca pe urmele tatalui ei; Motivul halucinant pentru care Bahmu a fugit de acasa! Ce se intampla cand Prigoana se dezbraca in dormitor; Bill Clinton si Printul Andrew isi pasau minora pentru sex?

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Cum arata fiica lui Dem Radulescu! Are 28 de ani si calca pe urmele tatalui ei. Irina, fiica regretatului Dem Radulescu se afla in aceasta perioada intr-o binemeritata vacanta in Indonezia. In varsta de 28 de ani, tanara ii calca pe urme tatalui ei. Actrita la Teatrul Mic din Capitala, Irina a primit un rol si in „Tanti Florica”, serial difuzat la Pro Tv. Zilele acestea, fiica lui Dem Radulescu a a vizitat mai multe locuri spectaculoase din Bali. A fost impresionata de Templul Tanah Lot, situat pe o stanca din apropierea tarmului, in Tabanan, la o distanta de aproximativ 20 de kilometri de Denpasar, capitala provinciei Bali. Se pare ca acolo, Irina a atras toate privirile si mai multi copii au vrut sa se pozeze cu ea, scrie Cancan.

Simona Trasca, inselata de iubit cu prietena ei. Pamela de Romania nu are deloc noroc in dragoste. Simona Trasca sufera din nou. Blonda a aflat ca iubitul a inselat-o cu o prietena de-a ei si i-a dat papucii. Desi a incercat sa treaca peste infidelitatea barbatului, Simona Trasca a pus punct astazi relatiei pe care o avea de un an. Blonda a simtit ca iubitul ei are o aventura si s-a dus sa se convinga direct la apartamentul lui. „Imi aduc aminte perfect ziua in care s-a intamplat. Era 13 noiembrie, exact atunci cand m-am operat. Eu eram la emisiune in direct, iar cand am plecat de aici, l-am sunat. Avea telefonul inchis si am simtit ca ceva nu este in regula. M-am dus la el acasa si am gasit-o pe fata aceea la lift, cand pleca de la el. Nu o sa-i spun numele pentru ca nu e frumos. O cunosteam si o consideram prietena. Am incercat sa ne salvam relatia. Am zis ca vin sarbatorile si sa ramanem impreuna. Stiu ca nu m-a inselat cu sufletul, dar nu am putut sa trec peste acest lucru si am hotarat ca este mai bine sa ne despartim”, a spus Simona Trasca la emisiunea „Un show pacatos”, anunta Click.

Beyonce de Romania si-a bagat peste un litru de silicon. Beyonce de Romania, asa cum este cunoscuta iubita lui Nicolae Guta, si-a vazut visul cu ochii chiar inainte de Craciun. Cantareata a suferit mai multe interventii chirurgicale intr-o clinica din Turcia. 7 ore au durat operatiile si au costat 20.000 de euro, iar durerile pe care le-a suportat iubita lui Nicolae Guta sunt de nedescris. Toate astea pentru a avea un trup de bomba sexy dupa ce a devenit mama. Beyonce de Romania s-a plans ca o doare tot corpul dupa ce i-a trecut anestezia, dar cand a auzit cat de mari vor fi sanii ei a uitat de tot. Initial, medicul ii spusese ca va avea implanturi de 250 de ml pentru fiecare san, insa a reusit sa-i puna unele mult mai mari, fapt care a bucurat-o foarte tare pe blonda, informeaza Libertatea.

Motivul halucinant pentru care Bahmu a fugit de acasa! Ce se intampla cand Prigoana se dezbraca in dormitor. Telenovela dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pare sa nu se mai termine. In cei 12 ani de mariaj, cei doi s-au au divortat de patru ori, iar acum se pregatesc sa o faca pentru a cincea oara. De mai bine de o luna, scandalul a izbucnit din nou in familia Prigoana, iar Adriana a fugit cu copiii, parasind caminul conjugal fara sa anunte in prealabil. Intre timp, prezentatoarea TV a intentat divort si a cerut un ordin de restrictie, acuzandu-l pe omul de afaceri ca este violent atat fizic, cat si verbal cu ea si cu cei mici. Ba, mai mult, ea a povestit prietenelor sale ca unul dintre principalele motive pentru care a divortat a fost faptul ca nu mai suporta sa intretina relatii sexuale cu sotul ei, scrie Cancan.

Bill Clinton si Printul Andrew isi pasau minora pentru sex? Scandalul declansat de Virginia Roberts capata amploare. Printul Andrew si Bill Clinton au impartit aceleasi minore pentru sex. Numele fostului sef de stat este amintit in dosarul deschis impotriva fiului reginei Elisabeta a II-a, potrivit NY Post. Bill Clinton (68 de ani) e din nou in centrul atentiei, dupa ce numele lui apare in scandalul sexual in care Printul Andrew al Marii Britanii e acuzat ca a facut sex cu minore. Conform ziarului NY Post, el este unul din multii prieteni pe care afaceristul american Jeffrey Epstein (61 de ani) ii invita pe insula Little St. James la orgii cu minore, anunta Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro