Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Felix Baumgartner, primele declaratii despre Mihaela Radulescu; Surprize-surprize! Andreea Marin revine la TVR 1; Baietelul lui Velea se numeste Andrei Castellano!

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Adevarata relatie dintre Balanca si Antoneasca! Toti credeau ca sunt cele mai bune prietene, dar realitatea este alta. Au facut istorie impreuna cu trupa Andre, s-au certat, s-au batut, apoi s-au reimprietenit si au devenit si rude. Andreea Balan este nasa fetitei Andreei Antonescu si, desi toti credeau ca cele doua sunt nedespartite, adevarul este cu totul altul.”Toata lumea crede ca ele sunt cele mai bune prietene, dar nu este deloc asa. Au o relatie cat de cat apropiata, dare le nu stau ore in sir la taclale si nici nu se vad prea des. De fapt, se vad cam la doua-trei luni, daca nu chiar si mai rar. Pentru ca nu se vad decat atunci cand este si fetita Andreei Antonescu, iar micuta sta la Galati”, a povestit o sursa din anturajul celor doua, pentru Cancan.ro.

Felix Baumgartner, primele declaratii despre Mihaela Radulescu. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner traiesc de putin timp o idila si se pare ca sunt foarte fericiti de cand s-au intalnit. Desi nu reusesc sa stea prea mult impreuna, amandoi fiind extrem de ocupati, „porumbeii” stiu cum sa mentina flacara pasiunii aprinsa. Intr-un interviu acordat site-ului wthejournal.com, sportivul austriac a marturisit ca atunci cand trebuie sa vada un film la focul semineului alege varianta propusa de iubita lui. „Vizionez cu placere filmul preferat al iubitei mele, A room with a view”, a spus Felix Baumgarter. La capitolul mancaruri, sportivul a spus ca adora specialitatea mamei sale: fondue. „Mama face cel mai bun fondue din lume!”, a marturisit austriacul in cadrul aceluiasi interviu, potrivit Click.ro.

Baietelul lui Velea se numeste Andrei Castellano! Antonia s-a externat ieri, in mare secret, din clinica privata in care l-a adus pe lume pe baietelul lor, chiar a treia zi de Craciun, artista apeland, cu ajutorul medicului sau, Gabriel Lemnete, la mici trucuri pentru a-si feri bebelusul de bliturile fotografilor si de privirile curiosilor. Mai precis, micutul a ajuns acasa intr-o alta masina, impreuna cu parintii sai, asta dupa ce artista a fost nevoita sa-l declare in registrul spitalului cu numele de familie, in speta cel al inca sotului ei italian. Astfel, provizoriu, bebelusul se va numi Andrei (dupa prenumele nasului Smiley), Cezar Castellano, pana cand tatal lui natural, Alex Velea, va putea sa-l inregistreze cu numele sau, potrivit Libertatea.ro.

Nunta anului 2015! Charlize Theron s-a logodit cu Sean Penn, dupa doar 5 luni de relatie. Desi 2014 inca nu a luat sfarsit, anul viitorul deja si-a programat o mega-nunta! Protagonisti vor fi frumoasa Charlize Theron si iubitul ei, Sean Penn. Potrivit apropiatilor, cei doi actori de Oscar s-au logodit zilele trecute, iar cererea in casatorie a fost una 100% „originala”: Sean a dus-o pe Charlize la Paris si i-a pus marea intrebare in timpul unei cine romantice in Turnul Eifel. Charlize Theron si Sean Penn sunt impreuna de doar cateva luni, povestea lor de dragoste incepand in timp ce „porumbeii” lucrau impreuna pe platourile peliculei „The Last Face”, film regizat chiar de Sean si turnat in Africa de Sud, tara natala a lui Charlize. Ce-i drept, au existat si cateva probleme, scrie Cancan.ro.

Surprize-surprize! Andreea Marin revine la TVR 1. Andreea Marin se intoarce la TVR 1 pe 31 decembrie. Vedeta a filmat pentru programul de Revelion de la postul TVR 1, unde ani de zile a realizat „Surprize, suprize”. Andreea Marin va aparea pe micul ecran la TVR 1, in seara de Revelion. Vedeta a acceptat sa apara in programul de Revelion pregatit de Iuliana Marciuc si Bogdan Ghitulescu, pentru prima data in calitate de producatori tv. Andreea va fi premiata pentru emisiunile de succes din trecut de la postul public, in cadrul unei gale, a carei amfitrioana este Iuliana Tudor, potrivit Click.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro