Sari direct la conținut

Sorin Oprescu: Lucrarile de reabilitare la pasajul subteran de la Piata Muncii se vor finaliza pana la sfarsitul acestui an

HotNews.ro
Sorin Oprescu, Foto: HotNews / DP
Sorin Oprescu, Foto: HotNews / DP

Lucrarile de reabilitare la pasajul subteran de la Piata Muncii se vor finaliza pana la sfarsitul acestui an, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Reabilitarea pasajului a inceput in 2010 si trebuia terminata la inceputul anului 2012.

„Am bagat viteza in baietii aia si sper sa inchidem. Am auzit ca sunt foarte darnici la suflet si mai dau cate o saptamana – doua saptamani ca termen. Lucrarea este de 6 ani, 3 ani am stat sa refacem proiectele pe care le-am gasit facute, cu lucrarea inceputa. Acolo s-au facut o serie intreaga de relocari de utilitati, a fost infernal. Important este ca se termina la sfarsitul anului. Nu am avut ce penalizari sa ii dau constructorului. In ultimii doi ani si-a luat-o pe coaja de vreo doua ori. Nu mai stiu cat, dar stiu ca a fost pentru intarzieri, ca nu pot sa stau sa ma rog de toata lumea sa faca ce au de facut”, a declarat Oprescu.

Reabilitarea pasajului subteran de la Piata Muncii costa circa 90 milioane lei, bani platiti de la bugetul local. Pretul initial a fost de circa 40 milioane ei, insa valoarea a fost majorata de mai multe ori in ultimii 6 ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro