Sari direct la conținut

Cu cine vor vota realizatorii de la Realitatea TV la prezidentiale

HotNews.ro

In jurul orei 22, la „pasa” de la emisiunea moderata de Ema Zeicescu catre aceea moderata de Rares Bogdan, citiva dintre realizatorii Realitatea TV si-au anuntat explicit citeva dintre voturile posibile pe care le asuma ca le vor da la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.Rares Bogdan, cel care a provocat aceasta asumare publica, a declarat ca, in oricare dintre cele doua tururi si sub nicio o forma, nu va vota cu Monica Macovei, cu „tovarasul” Victor Ponta, cu Kelemen Hunor si nici cu Zsolt Szilaghy. Optiunea sa, sugerata si in alte emisiuni, pare ca se indreapta spre Klaus Johanis „pentru ca e mai putin politician, si asta ii da si sanse ca sa ajunga la Cotroceni”.

Ion Cristoiu, invitat permanent la Realitatea TV, a spus ca, in finala mare, daca va avea de ales intre Victor Ponta si Klaus Johanis, va alege Johannis. Cosmin Gusa, provocat sa aleaga, intr-o ipotetica finala mare, intre Victor Ponta si Elena Udrea, a ocolit initial raspunsul direct, indicind optiunea Klaus Johannis.

La repetarea intrebarii, a spus ca ar vota cu Elena Udrea, autoarea unei „campanii de mare precizie, un candidat care insa nu a fost sustinut pe masura promisiunilor”.

Emma Zeicescu, la rindul sau, invitata sa aleaga intre Victor Ponta si Elena Udrea, intr-un ipotetic tur doi, a spus ca nu vrea ca aceasta tara „sa fie una mafiota” si, cu multe rezerve, a indicat numele Elenei Udrea. A adaugat imediat, pentru ponderare „dar nu va fi in nici un caz asa ceva”.

Bianca Onea, redactor-sef la Realitatea TV a sugerat ca merge pe mina Monicai Macovei. Intrebata ce ar alege pentru o posibila finala, si ca joc de imaginatie, intre Monica Macovei si Kelemen Hunos, Bianca Onea a spus ca iti mentine optiunea prima, dar si ca vrea reorganizarea teritoriala a Romaniei, dar nu pe criterii etnice.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro